Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση: Μην παραδώσετε στον Περιφερειάρχη την περιουσία του λαού της Κω

29
8227

Προς Δημ. Συμβούλιο

Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση: Μην παραδώσετε στον Περιφερειάρχη την περιουσία του λαού της Κω

Στην μνήμη πέντε συναδέλφων Κοινοταρχών που αφιέρωσαν τη ζωή τους, βλέποντας και σχεδιάζοντας το μέλλον, και που με ιδρώτα έφτιαξαν διαχρονικά μαζί με ζώντες οκτώ πρώην Δημάρχους τον Ενιαίο Χώρο Υγειονομικής Ταφής των στερεών αποβλήτων του νησιού,  παίρνουμε την ευθύνη να απευθυνθούμε  σε σας ενόψει του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου.

Κυρία Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας καλούμε να αρνηθείτε και να μην παραδώσετε στις 3 Σεπτεμβρίου τον ΧΥΤΑ της Κω που φτιάχτηκε από τον ιδρώτα και το υστέρημα του λαού της Κω στον Περιφερειάρχη και στους Δημάρχους άλλων νησιών.

Ο κ. Περιφερειάρχης λέει ασύστολα ψέματα, όταν όντας αδύναμος σε επιχειρήματα, για να πείσει την κοινωνία μας,  αναφέρει ότι ο ΦΟΣΔΑ του Νοτίου Αιγαίου είναι ο ίδιος με τους ΦΟΣΔΑ όλης της Ελλάδας! Όμως οι ΦΟΣΔΑ όλης της χώρας εκτός των Περιφερειών του Νότιου Αιγαίου και των Ιονίων νήσων ανήκουν εξ ολοκλήρου μόνο στους Δήμους, σύμφωνα με τις συνταγματικές αρχές της εγγύτητας και τις επικουρικότητας!

Ο κ. Περιφερειάρχης την διαχείριση της  ανώνυμης εταιρείας του ΦΟΣΔΑ στην οποία προΐσταται, την συγκρίνει με τον Δήμο της Κω που είναι σήμερα διαχειριστής  του ΧΥΤΑ, και τον κατηγορεί σκαιότατα, όταν γνωρίζει ότι για την λειτουργία του Δήμου έχουν καταπατηθεί οι συνταγματικές αρχές της αυτάρκειας και της αυτοτέλειας!

Ο κ. Περιφερειάρχης ομιλεί για δημοκρατία όταν ο πάγιος και βασικός κανόνας της Δημοκρατίας μας είναι ο Δημοκρατικός Προγραμματισμός που ξεκινά από τους πολίτες και τους φορείς τους και που καταπατήθηκε  βάναυσα με την απόφαση της μεταφοράς των απορριμμάτων!.

Ο κ. Περιφερειάρχης γνωρίζει ότι η συνταγματική επιταγή περί ισότητας, ίσων δικαιωμάτων και ίσων ευθυνών των πολιτών δεν εφαρμόζονται στην περίπτωση του καθορισμού των επιβαρύνσεων των πολιτών στην διαχείριση των αποβλήτων τους με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη  η ανακύκλωση στην πηγή, όπως επιβάλλει η ευρωπαϊκή νομοθεσία και επακόλουθο τα πρόστιμα στους πολίτες να αυξάνονται!

Ο κ. Περιφερειάρχης αν και γνωρίζει τις μελέτες για την φέρουσα ικανότητα του νησιού της Κω που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα περιορισμένα φυσικά αποθέματα νησιού της Κω, προγραμματίζει την αύξηση των αποβλήτων που θα θάβονται!

Ο κ. Περιφερειάρχης γνωρίζει ότι ο Πρώτος με τον Δεύτερο Βαθμό Αυτοδιοίκησης δεν έχουν από τον νόμο καμιά ιεραρχική σχέση. Και όμως την καταστρατηγεί και επιβάλει πρόστιμα στον Δήμο της Κω ενώ αυτά θα έπρεπε να επιβάλλονται από κρατική περιβαλλοντική αρχή!.

Κυρία Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που έχετε την νομοθετική εξουσία του Δήμου, εκπροσωπώντας έναν περήφανο και δημιουργικό λαό,  διατυπώστε με απόλυτο και ξεκάθαρο λόγο μαζί με την άρνηση σας να παραδώσετε τον ΧΥΤΑ στον ΦοΣΔΑ Ν. Αιγαίου, ότι δεν επιθυμείτε άλλες επιδοτήσεις και άλλες επιχορηγήσεις στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων. (αυτό επιβάλλει η ανταποδοτικότητα) Απαιτείστε την εφαρμογή των  συνταγματικών επιταγών για Αυτάρκεια, Αυτοτέλεια, Εγγύτητα. Επικουρικότητα των Δήμων και Ισότητα  των πολιτών. Και στηριχθείτε στην δύναμη και την δημιουργικότητα της κοινωνίας και των νέων επιστημόνων μας στην διαχείριση των αποβλήτων που ως αποτέλεσμα θα έχουν την μείωση των τελών καθαριότητας και την αύξηση των όγκων των ανακυκλώσιμων υλικών.

Τεκμηριώστε τους λόγους που οι ντόπιοι νέοι επιστήμονες μας ξενιτεύονται, αφού αποκλείονται από την δημιουργική παρέμβαση και ενασχόληση τους στην συνολική διαδικασία διαχείρισης των αποβλήτων, και όλων των άλλων τομέων της ανάπτυξης του νησιού μας  και τεκμηριώστε τους λόγους που ο πληθυσμός της χώρας μας μειώνεται.

Απευθυνθείτε σε επιστήμονες, νομικούς και συνταγματολόγους. Στον Δικηγορικό Σύλλογο της Κω και στηρίξετε επιστημονικά, πολιτικά και συνταγματικά στα δικαστήρια της Ελλάδας και της Ευρώπης ότι αυτές οι ρυθμίσεις που προωθούνται αφορούν τριτοκοσμικές χώρες και όχι Ευρωπαϊκή Κοινότητα..

Σας ζητούμε να μην παραδώσετε τον ΧΥΤΑ της Κω. Να μην παραδώσετε την περιουσία των πολιτών της Κω για την οποίον εργάστηκαν σε αντίξοες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες τέσσερις αείμνηστοι συνάδελφοι μας Κοινοτάρχες, οκτώ πρώην Δήμαρχοι και δεκάδες εργάτες και τεχνίτες του Δήμου μας.

Μετά από τα απορρίμματα δυστυχώς έρχεται η άλωση και η πώληση της ΔΕΥΑΚ! Ενωθείτε έστω σε αυτά τα δύο ιδιαίτερα σοβαρά για την αυτοτέλεια και την αυτονομία της κοινωνίας μας θέματα!

Δημιουργείστε ομόφωνα μια κοινή και ισότιμη Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου με εκπροσώπους των επιστημονικών μας φορέων να δουλέψουν άμεσα για την αντιμετώπιση της κατάστασης και να τεκμηριώσουν την αντίθεση και άρνηση σας.

Μην τους αφήσετε να πάρουν ότι δημιουργήθηκε με κόπο και με θυσίες αποκλειστικά από χρήματα των συμπατριωτών μας και από επιδοτήσεις της Ε.Ε. που και αυτές προέρχονται από τον δικό μας ιδρώτα.

Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση

Ο πρόεδρος Κ.Καϊσερλης Ο Γραμματέας Μ. Φάκκος Τα μέλη του Δ.Σ.  Ν. Παπανικολάου Μ. Βογιατζής. Ν. Ματζώνας. 

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΝΟ ΚΩΣΤΑ ΕΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΙ !!
    ΜΑΓΕΊΡΕΨΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΚΟΥΝΈΛΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ***
    ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΛΆΤΕ!!!

    • ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩ,ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΝΑΡΧΟ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΣΔΑ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ,ΣΒΥΝΟΥ,ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ,ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΣΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΣΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ,ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

      • Ποιόν είδατε να παρακαλάει βρε ανόητοι ?
        Κάθε μέρα βγάζουν μια ανακοίνωση και κάνουν ρεζίλι την δημαρχάρα σας που σας φλόμωσε στο ψέμα. Μόνο ο Νικηταράς παρακάλεσε στη μαιμού σύσκεψη που έκανε με τους φορείς. Κάλεσε 45 και πήγανε 5 και στο τέλος είπε οτι θέλει συνάντηση χωρίς δημοσιότητα. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται
        Μάθε πληρωμένε γλύφτη οτι φασίστες είναι οι ψεύτες. Σαν τον αρχηγό σου που ήξερε τα πάντα και τα έχει ψηφίσει και μόλιςτου έκανε μπου ο Σηφάκης έγινε λούης
        Αυτόν έχετε αρχηγό

        • Άκουσε πληρωμενε γραφια,κανεις δεν σε πιστεύει γιατί οτι γραφεις εδω στο σαιτ,ειναι ολα ψέματα,και χειρότερα από του περιφεριαχη σου.ΧΑΖΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ,ημουν μπροστα στον δήμαρχο όταν τον πήραν τηλέφωνο και τον παρακαλούσαν.Συνέχισε να γράφεις ψευδή σχόλια,κανεις δεν πιστεύει ψεύτες σαν και σένα.Τον δήμαρχο τον ανεβάσατε,με τις ..λακιες που κάνετε.Βγεικε πιο ισχυρός από ποτε.Αντιθετως την νέα δημοκρατία κατηγορούν,σαν νεοδημοκρατης που ήμουν και εγώ καποτε.

  2. Οτι του φανεί του Λωλοστεφανή !
    Αντε να στελεχωθεί το νοσοκομείο μας να τον δει και αυτόν κανένας καλός γιατρός

  3. Άντε κάνε καμία απεργία πείνας να κατέβει η πλάκα από το νοσοκομείο Καϊσερλή και άσε τις θεωρίες.ΑΛΗΘΕΙΑ τι άφησες μετά από 40 χρόνια,δήμαρχος,βουλευτής και υπουργός;Θα κανείς ποτέ απολογισμό;Κατάλαβε το είσαι παρελθόν,χώρισες τον κόσμο ,απόλαυσε τις τρεις συντάξεις σου και μην μας ζαλίσεις καθημερινά με αναρτήσεις σου.Ποτε θα καταλάβεις ο λαός σε έστειλε σπίτι σου βλέποντας που τον οδηγούσαν όλες αυτές οι ιδέες σου.

  4. Κώστα αν ήξερες και τι έλεγες δεν θα ήταν καλύτερα ?
    Μας έχεις ζαλίσει στις βλακείες
    Κώστα ο Κάστρο πέθανε και η Κούβα πέφτει μακριά

  5. Κάτι σαν εσένα μας έφεραν στην κατάσταση που είμαστε σήμερα
    Και ο σημερινός ανίκανος παιδί σου είναι
    Αστε πια κανένα να φτιάξει τίποτα
    Καλά περάσατε αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος
    Καλό τέλος για εσάς που ζείτε όμορφα και κακό για εμάς που ζούμε τις συνέπειες
    της ανικανότητας σας
    Μην την διαφημίζετε και απο πάνω

  6. Οταν έπρεπε να φτιάξετε την Κω είχατε υπνηλία και έπρεπε να σχολάτε νωρίς να μην κρυώσει ο μεζές στο καφενείο που μαζευόσασταν και θαυμάζατε ο ένας τον άλλον με τις θεωρείες σας.
    Τώρα που πληρώνουμε την πολιτική σας και το μαύρο χάλι που αφήσατε πίσω σας, μας έχετε ζαλίσει
    τον έρωτα με την εξυπνάδας σας.
    Αντε στο καλό άνθρωπε μου, αρκετά έφαγες και μας έβαλες και αυτόν τον λίγο να κάνει τον δήμαρχο απο τον φόβο σου μην βγεί κανεις που αποκαλύψει τι κάνατε εσείς στο παρελθόν.
    Πρόσεξε μην τον ζορίζεις άλλο τον θοδοσάκι γιατί σε λίγο θα αρχίσει να κελαηδά για την περίοδο σου.
    Κάτσε σπιτάκι σου πιά
    Νισάφι

  7. Ισόβιος έπρεπε να είσαι Κώστα
    Τι εκλογές και βλακείες είναι αυτά
    ΕΣΥ ΜΟΝΟ
    ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ
    ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ
    ΤΗΣ //// ΚΑΙ ΤΗΣ …..

  8. Εγω λέω να παραδώσουμε μόνο εσένα να ησυχάσουμε μια και καλή
    Που ξέρεις, μπορεί να ο δεχτεί ο Χατζημάρκος

  9. Ζω στην Κω τα τελευταία 12 χρόνια και αγαπώ το νησί γιατί μου έδωσε ψωμί και
    μέλλον για εμένα και τα παιδιά μου. Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου δουλειές δεν υπάρχουν
    και τα προβλήματα είναι εκατό φορές πιο πολλά απο αυτά που ζω στην Κω. Ομως η γκρίνια που υπάρχει εδώ
    είναι ανεξήγητα μεγάλη. Προσπαθώ να καταλάβω που οφείλεται και ακόμα δεν έχω απάντηση.
    Αφήστε τον διχασμό, σταματήστε να υποτιμάτε μόνοι σας το νησί σας. Κάνετε μόνοι σας πιο πολλή ζημιά στην Κω από οποιονδήποτε εκτός Κω. Σε όλα τα θέματα χωρίζετε τον κόσμο σε Βόρειους και Νότιους.
    Την περίοδο του κυρίου Καΐσερλη δεν την ξέρω καλά γιατί δεν τον έζησα, αλλά δεν μπορεί κάθε μέρα ένας πρώην πολιτικός να στάζει χολή για όλους τους σημερινούς.
    Η ζωή εδώ είναι καλύτερη από τα περισσότερα μέρη στην Ελλάδα.
    Αυτά και συγνώμη αν έθιξα κάποιον

    • το αποκαλείς νησί,Ε που να το έβλεπες πριν 30 χρόνια που ήταν πραγματικά νησί.

      Χθές και σήμερα απ’ τις 8:30 που σκοτεινιάζει ουρές ατελείωτες, χάος, κυκλοφοριακό χάος, παρανομία, ηχορύπανση που όλοι πρέπει να κατανοούμε,αλλά μέχρι κάποιο όριο,ρύπανση, βρωμιά, περάσατε μια βόλτα από το λιμάνι μετά τις τρεις;απ’ τις παραλίες,απ’ τους δρόμους που οδηγούν σε ξενοδοχεία;
      Τώρα για τις δουλειές, γιατί όλα τα νέα παιδιά και όλοι όσοι έχουμε δουλέψει εξωτερικό τις αποκαλούμε δουλείες;
      ότι υπάρχει φαγωμάρα θα συμφωνήσω,αλλά ο λόγος είναι ότι κάποιοι αντιτίθενται σ’ αυτήν την υποβάθμιση του ‘Νησιού’..δεν χωρά άλλους,δεν υπάρχει ευτυχία,δεν υπάρχει ευφορία, ούτε ευταξία για ένα μέρος του πληθυσμού που δεν είναι βολεμένοι… δηλαδή για το 60% του πληθυσμού.
      ξημερώματα και νεαροί χούλιγκαν έσπαγαν στους τοίχους του 2ου Δημοτικού μπουκάλια,ρήμαζαν πινακίδες,βανδάλιζαν , οχλαγωγία, παρανομία, ναρκωτικά με το κιλό.
      Καλό ξημέρωμα αν έχετε κατακλύσει.

    • χωρίς νοσοκομείο,με μισθούς των 800 και 900 ευρώ επί 6 μήνες,τον χειμώνα σκέτη κατάρα μετά τις 3 το μεσημέρι, χωρίς ένα πολιτιστικό event,με τα δις να φεύγουν ξανά στο εξωτερικό, χωρίς δρόμους.. απορώ ζείτε εδώ και έχει πιο μπαλωμένους δρόμους σε άλλες πόλεις;
      έξω απ’ του Α….. βάλανε στις τρύπες μάρμαρα για να μην πέσει και σκοτωθεί κάποιος..
      μα για ποια ζωή μιλάτε; 6 μήνες δουλειά σαν σκυλί χωρίς ρεπό και τον χειμώνα νεκρόπολη;
      ακόμα και η Κάλυμνος έχει περαντζάδα και κίνηση,η Κάρπαθος,η Πάτμος,εδώ φοβάσαι να κυκλοφορήσεις..που πάνε όλα αυτά τα έσοδα;
      Χωρίς γιατρούς, χωρίς νερό στα χωριά; χωρίς φώτα,με τεράστιες κοινωνικές ανισότητες και διαφθορά.
      Μήπως ζείτε αλλού;ή στον Άγιο Νεκτάριο με τις βίλλες και νομίζετε ότι όλοι είναι έτσι;
      μια τελευταία ερώτηση, γιατί όλοι οι ξένοι που επέλεξαν να ζήσουν εδώ,οι κοινότητες Ευρωπαίων έριξαν μαύρη πέτρα και έφυγαν;
      γιατί η αγροτική και κτηνοτροφική δραστηριότητα μειώθηκε;
      μήπως αναρωτηθηκατε αν αυτή η μουρμούρα και ο διχασμός οφείλεται στην ανισότητα και την δυστυχία που επιφέρει;

    • ενας ηταν φιλε ο καισαρλης. αυτος διπλασιασε και τριπλασιασε την κω. ρωτα να μαθεις για τα εργα του.

  10. 20 σχόλια μέσα σε μισή ώρα από έναν άνθρωπο. Εσύ παιδάκι μου έσπασες το φράγμα του ήχου στο γράψιμο Τουλάχιστον θα πάρεις υπερωρίες και νυχτερινά αφού ήταν μεσάνυχτα

  11. Επιτέλους Κωοι ξυπνήστε!Αντί να κάνετε κριτική στα παλιά ,αναγνωριστε την προσπάθεια του Ομιλου να διαφυλάξει το νησί και το συμφέρον του.

  12. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  13. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΩ. ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

  14. Η Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών
    Η γενιά, που αφού συμμετείχε σε ένα πρωτοφανές πλιάτσικο πενήντα και πλέον χρόνων, αφήνει πίσω της συντρίμμια. Η γενιά, η οποία μας έβαλε στο ΔΝΤ. Η γενιά, η οποία παρέδωσε το ελληνικό κράτος σε ξένους κατακτητές. Η γενιά, η οποία κληρονόμησε τα πάντα και αφήνει στους κληρονόμους της μόνον χρέη. Όχι απλά δεν αφήνουν ως γενιά τίποτε ως κληρονομιά για τους επόμενους, αλλά υποθηκεύουν τα πάντα εις βάρος όλων των μελλοντικών γενιών. Κατέστρεψαν ό,τι παρέλαβαν και άρα τις διαδοχικές κληρονομιές πολλών γενιών Ελλήνων και ταυτόχρονα κληροδοτούν απίστευτα χρέη στους επόμενους.εδω, https://terrapapers.com/polytechnio-i-pio-achristi-genia-ellinon/

  15. Να λέμε ευχαριστώ στον Όμιλο που μας ξεστραβωνει.Μονο σ εμάς και τα Ιόνια νησιά εμπλέκεται η Περιφέρεια.
    Αν δεν ενωθούμε η Ρόδος θα ‘αναβιώσει’τον Κολοσσο της και εμείς θα είμαστε η χωματερη παντοιοτροπως!
    Μεγάλη λύπη για τους εκλεγμενους μας στην Περιφέρεια!Αντί να συνταχθουν και να γίνουν κι αυτοί ασπίδα για τον Δήμαρχο κ το νησί φιλανε …ξέρετε τι!

  16. ta λεφτα των δημοτων απο τους φορους τα τρωνε οι δημαρχοι οι αντιδημαρχοι

    μαζι με τους εργολαβους.μασανε γερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ