Δέκα καλλιτέχνες συμμετείχαν στην 8η έκθεση του Ομίλου Κώων ερασιτεχνών ζωγράφων στο Χάνι

7
8303

Για άλλη μια χρονιά, ο όμιλος ερασιτεχνών ζωγράφων ,  πραγματοποίησε την πρεμιέρα της 8ης  έκθεσης ερασιτεχνών ζωγράφων του νησιού, με την συμμετοχή δέκα δημιουργών την Τετάρτη 7 Αυγούστου.
Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατειων, στο Λαογραφικό Μουσείο της Κω και είναι υπό την αιγίδα του Π.Ο Κώων Ο Φιλητάς.
Έργα ζωγραφικής, εικαστικές δημιουργίες με ανακυκλώσιμα  υλικά και τεχνικές, με ποικιλία θεμάτων και παραστάσεων που συνέθεσαν μια εντυπωσιακή έκθεση, η οποία θα είναι «ανοικτή» στο κοινό  μέχρι της 11 Αυγούστου απο τις 18:00 έως  τις 21:00

https://www.kostv.gr

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου έγινε απόψε Τετάρτη 7/8/24 η πρεμιέρα της έκθεσης ζωγραφικής των Κώων ερασιτεχνών ζωγράφων

Περίπου μια ντουζίνα καλλιτεχνών εκθέτουν τα εξαιρετικά έργα τους στο λαογραραφικό μουσείο Χάνι. Παράλληλα έγινε και η βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου του τέως πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ Σταμάτη Αλαχιώτη με τον τιτλο ‘Διαφωνώ’. Για το βιβλίο μιλησαν ο Μητροπολίτης κ..κ. Ναθαναήλ ο πολιτικός κ Κώστας Σκανδαλίδης και ο καθηγητης κ. Ράπανος. Την όλη παρουσιαση συντόνισε η πρόεδρος του Φιλητά κ. Μαρία Παρισσίδου. Οι εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα του ΠΟΚ ο Φιλητάς. Ξανθίππη Αγρέλλη

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. »Περίπου μια ντουζίνα ΄’;;; αντί ΄΄δέκα΄΄. 3 λέξεις αντί μίας -καί ακριβέστερης.

    • Αυτοί ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ στο έτσι.
      Εσύ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να τους μειώσεις για να τους φτάσεις.
      (ερώτηση: πήγες στην έκθεση προσωπικα για να έχεις γνωμη? δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Εσύ αρκεί που το γνωρίζεις.)

  2. Προς Μπαμπινιώτη. το περίπου μία ντουζίνα πάει πικροχολε σχολιαστή στον ενδέκατο που ήρθε λίγο αργότερα. για τον άσχετο grave ερασιτέχνης θα πει όχι επαγγελματίας δεύτερε ανώνυμε κακοπροαίρετε σχολιαστή. όποιος ασχολείται είτε με σχέδιο είτε με χρώμα
    με τη ζωγραφικη κάνει τέχνη και είτε είναι αρχάριος είτε είναι έμπειρος λέγεται καλλιτέχνης. πάντως δεν μπορείτε χωρίς να ριξετε δηλητήριο ακόμη και σε μια απλή έκθεση Κώων συμπολιτών σας.

    • κατ’αρχάς, δέν αναφέρω πουθένά τό όνομα τού κυρίου γλωσσολόγου αλλά ένα ταπεινό λογοπαίγνιο. στήν συνέχεια, μετά από χημικές αναλύσεις τού δείγματος τά αποτελέσματα έδειξαν ότι δέν ήταν δηλητήριο – από δήγμα. στόν τίτλο αναφέροντε 10 συμμετ/τες , πουθενα 11ος. τέλος, είμαι ΥΠΕΡ τών τεχνών καί όσων προσπαθούν σέ αυτές ερασιτ/κά κ επαγ/κα. είμαι ένας από αυτούς – όχι στήν ζωγραφική. καλημέρα καί ευχαριστώ για τήν »αντεπίθεση» αλλά χωρίς νά επιτύχετε όμως δήγμα.

    • Δεν αξίζει να ασχολείστε με ψυχάκηδες.
      Ο Grave μέσα από τον τάφο του τα βλέπει όλα κατάμαυρα. Δεν έχει κουλτούρα ούτε ίχνος. Ένας αμόρφωτος τίποτας είναι.
      Όσο για τον Μπάμπη Άστον στα αζήτητα.

      • γιά κάποιους λόγους ,ευτυχώς ,δέν είμαστε στό ίδιο πεδίο ανα- ζητήσεων . .. οπότε ,άστε με στά ΄΄αζήτητα΄΄ αφού δέν επι-ζητώ άτομα όπως εσείς κύριε. ευχαριστώ κ καλή ημερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ