Διαβάσαμε την απάντηση του ΦοΔΣΑ στην επιστολή των Οικολόγων Κω και φρίξαμε! Κύριοι ξεπεζέψτε λίγο. Δεν είμαστε υποτελείς σας. Εμείς σας πληρώνουμε

10
5422

Συνέχεια για τα σκουπίδια: Κύριοι ξεπεζέψτε λίγο. Δεν είμαστε υποτελείς σας. Εμείς σας πληρώνουμε

Διαβάσαμε την απάντηση του ΦοΔΣΑ στην επιστολή των Οικολόγων Κω και φρίξαμε!

Στην κατάπτυστη αυτή επιστολή του ΔοΔΣΑ η αμετροέπεια, η ασέβεια και οι εξυπνακισμοί περισσεύουν. Και είναι κατάπτυστη γιατί προέρχεται από διορισμένους υπαλλήλους αγνώστου επιστημονικής κατάρτισης που τους πληρώνουν από το υστέρημα τους οι πολίτες της Κω οι οποίοι  με ευγένεια είπαν την άποψη τους για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ξέρουμε ότι οι κύριοι στηρίζονται σε πλάτες άλλου. Ξέρουμε ότι παίρνουν οδηγίες. Το ίδιο έκαναν και στις επιστολές τους προς τον Δήμαρχο της Κω για τις ελλείψεις και τις παραλείψεις του ΧΥΤΑ, χωρίς να κρατήσουν τα προσχήματα, χωρίς να αντιληφθούν ότι είναι ο εκλεγμένος εκπρόσωπος ενός λαού και το σπουδαιότερο χωρίς να αναρωτηθούν ποιες είναι οι αιτίες της αδυναμίας αντιμετώπισης των προβλημάτων του ΧΥΤΑ της Κω και ποιοι ευθύνονται.

Γνωρίζουμε ότι εάν τους αφήσουμε αναπάντητους θα αποθρασυνθούν  και θα ζητήσουν να ανεβούν και στο κρεβάτι μας γι’ αυτό και τους λέμε να μην ξαναασχοληθούν με μας εάν πρώτα δεν ασχοληθούν με την ανακύκλωση των στερεών αποβλήτων.

Και αυτό γιατί η διαχείριση των ΧΥΤΑ, των ΧΥΤΥ και των μονάδων επεξεργασίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανακύκλωση και την αποκομιδή των στερεών αποβλήτων γεγονός που σίγουρα αγνοείτε αν και σας το επισημαίνουν στην καλοπροαίρετη επιστολή τους οι Οικολόγοι της Κω.

Όπως επίσης αγνοείτε ότι με τον νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τον οποίο δημιουργήθηκε ο ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου ο μοναδικός στόχος της ήταν να βάλει έναν χωροφύλακα, τον Περιφερειάρχη  που έχει και το πεπόνι και το μαχαίρι, να επιλύσει το πρόβλημα των χωματερών στα νησιά με την μεταφορά τους σε άλλα νησιά.

Ξεχάστε την μεταφορά των σκουπιδιών της Καλύμνου στην Κω. Θα είστε 100% παράνομοι. Οφείλετε να δημιουργήσετε ΧΥΤΥ! Και στην Κω και σε κάθε νησί! Και για να γίνει αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η υλοποίηση της ανακύκλωσης! Πράγμα που αγνόησε η κυβέρνηση  και έβαλε δυο γαδάρους να σηκώσουν ένα καφάσι γιατί ήθελε εξαιτίας των προστίμων της Ε.Ε. για τις χωματερές να βάλει γρήγορα, γρήγορα  «τις αταξίες της κάτω από το χαλάκι» όπως λέει ο κ. Περιφερειάρχης υπεροπτικά στον Δήμαρχο της Κω…

Κ.Καϊσερλης π. Υφυπουργός Εσωτερικών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΦΟΥΣΔΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ @@ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΦΑΣΤΕΣ.ΤΟ 59% ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ.ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩ.ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ,ΑΥΤΗ Η ΣΒΥΝΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

  2. οι τελευταίες ανακοινώσεις της περιφέρειας μου θυμίζουν Επταετία

    Το ύφος,η λεκτική επιθετική γλώσσα,η αλαζονική συμπεριφορά φέρνουν στον νου Σουλτανάτο και φιρμάνια.Μα δεν ντρέπεστε κύριοι;
    δεν πήρατε το μήνυμα της κάλπης;
    Πώς μιλάτε έτσι;σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε;
    Πεζοδρομιακού τύπου ανακοινώσεις και στυλ ολόιδιο με εκείνο του αυριανού Μουσαφίρι .
    Δεν πάτε στο Διάλογο

  3. ΑΥΤΗ Η ΣΒΥΝΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

  4. ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΟΥΘΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

  5. 2010-2024 ο δημος κω σε εγκατάλειψη απο καισερλη ,κυριτση ,νικηταρα

    Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  6. ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΥ Κ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ!
    ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΧΥΤΑ ΚΩ ;;;
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ !!
    ΠΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΕΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΖΑΛΙΣΤΕΙΣ *

  7. Τι καλά θα ήτανε κυρίε Καϊσερλη αν τα λέγατε αυτά και για τους πολιτικούς που βιάζουν σκοτώνουν και εξολοθρεύουν εμάς τους πολίτες πλέον… Αλλά ξέχασα είναι συνάδελφοι σας και γι’ αυτό πρέπει να τα βάλετε με αυτούς που τα βάζουν με τους συναδέλφους σας.. Όλοι πολιτικοί του τόπου αυτού δεν δουλέψατε ποτέ για το καλό του πολίτη..κι αν γουστάρετε κύριε καϊσερλη Ελάτε να πάμε να μιλήσουμε σε ένα πάνελ τηλεόρασης να πω κι αυτά που είδα εγώ όταν Πίστεψα τα ψέματα σας και ήρθα μαζί σας..και Μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά ότι αηδίασα με αυτά που είδα…τι λέτε!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ