Στην Κω, έκανε “στάση” το 50ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή

9
8801
«Γράφουμε Ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο – Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!»: Αυτό είναι το σύνθημα του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»
Με αφορμή την συμπλήρωση και τον εορτασμό φέτος των 50 χρόνων του Φεστιβάλ της ΚΝΕ,   το φεστιβάλ «ταξιδεύει» σε όλη τη χώρα.
Μια «στάση» έκανε στην Κω, την Κυριακή 28 Ιουλίου, με πρωτοβουλία και συντονισμό τη Οργάνωσης Βάσης Κω της ΚΝΕ  παρουσία μελών και φίλων του κόμματος, στο πάρκο Ξενία.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 20:00 με ανοιχτή συζήτηση » Δουλεύεις στον τουρισμό… διακοπές πας?», στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία με τον Κώστα Λουλέ ,μέλος της κεντρικής επιτροπής Αιγαίου του ΚΣ της ΚΝΕ.
Αξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο υπήρχε έκθεση βιβλίων, με την ιστορία του κόμματος και πολλά συλλεκτικά εκθέματα.
Ακολούθησε λαϊκό γλέντι , με τον Ιπποκράτη Πατάκο, Κυριάκο Παππουλη ,Μεχμέτ Τσελεπή και Κώστα Αγκιναρασταχακη.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή κάποιοι βλέποντας τις φωτογραφίες μπορεί να μην το κατάλαβαν.Ηταν φεστιβάλ νεολαίας έτσι;Απορώ πως άφησαν τα παιδιά να πάνε ασυνόδευτα οι γονείς.Αλλη μια φορά πάντως τα πανό που είχαν βάλει όπου γουστάρουν του ΚΚΕ χωρίς να τους μιλά κανείς,ήταν περισσότερα από τους παρευρισκόμενους.

    • Τρεις και ο κούκος ως είθισται.
      Πόσο Ρομαντισμός ρε παιδί μου.
      Πάντως από μικρό παιδί, έβλεπα στο τέλος ότι το 80% που γίνονταν μέλη, έκοβαν δρόμο στην συνέχεια.
      Ουκ ολίγοι φθάνανε μεχρι και πολύ δεξιότερα της δεξιάς.

  2. Μιας και θα το διαβάσετε οι κομμουνιστές το άρθρο,μπορεί να μας πει καποιος τη διαφορά τους από τους ακροδεξιούς στην Ελλάδα;Τι διαφορετικό έχουν κάνει η ψηφίσει;Εγώ το μόνο που έχω διαπιστώσει είναι ότι οι χουντοφασιστες αναφέρουν συχνά τη λέξη Ελλάδα και Έλληνες ενώ οι κομμουνιστές ΠΟΤΕ.Απλα μιλάνε για λαό και εργαζόμενους.Καποιος να βοηθήσει;Ποια είναι η διαφορά τους;

  3. Το εργοστάσιο έκλεισε αλλά εμείς στην Ελλάδα είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχουμε ακόμα αντιπροσωπεία χαχαχαχα

    • Πάλι λάθος γράφεις το όνομα σου. Πότε θα το μάθεις σωστά?
      ΠαπαχατζηΣΑΡΑΝΤΟχαραλαμποπουλόπουλος

  4. Ρε παιδιά, Δημοκρατία έχουμε, ψηφίζουμε ότι μας γουστάρει, πολιτικά, ηθικά, παραδοσιακά από το σόϊ και λοιπά. Όταν όμως γίνεται κάποια κοινητοποίηση/διαμαρτυρία για το Νοσοκομείο, λέμε τώρα Νοσοκομείο, αυτά τα 10 άντε 15 άτομα είναι οι μόνοι που κάτι ψελίζουν, δείχνουν μια αγωνία, τέλος πάντων εκτίθενται.
    ΟΛΟΙ εμείς οι λεβέντες που είμαστε;
    Μούγκα στην στρούγκα……….

  5. Ότι και να λέτε οι κομμουνιστές υπάρχουν.Απο πατέρα σε γιο σταθεροί 5-6 % και όταν έχουμε κάποιο θέμα κερδίζουν και μερικές μονάδες παραπάνω.Το θέμα είναι ότι μια χαρά επάγγελμα είναι σήμερα να είσαι κομμουνιστής.

  6. Ποσό δικό έχεις.Σημερα όπως λέμε,υδραυλικός,ξενοδοχοϋπάλληλος ,γιατρός,καθηγητής λέμε και τι δουλειά κανείς;Είμαι κομμουνιστής.Το κακό είναι ότι δεν έχουν σταθερό μισθό όλοι.Καποιοι από αυτούς πληρώνονται καλά και σταθερά.Οι υπόλοιποι όπως σε όλα τα επαγγέλματα απλά κάνουν πρακτική μπάσκετ και κάποια στιγμή γίνουν μόνιμοι.

  7. βρε δεν θελουν να εκλεγουν τους αρεσει η γκρινια του 3ου κομματος , εξαλλου το μοντελο δεν λειτουργησε ποτε , ρωσσια ,ρουμανια , αλβανια , βενεζουελα , κατερευσαν οι κοινωνιες τους διαλυθηκαν , γιατι δεν πετυχε εκει?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ