Κως: Έκλεψαν το κινητό του ταξιτζή αλλά άφησαν πίσω την ταυτότητα

5
15637

Το κινητό τηλέφωνο του οδηγού ταξί που τους μετέφερε, αφαίρεσαν τρεις Σύριοι και ένας Παλαιστίνιος στην Κω, όμως, τους «πρόδωσε» το δελτίο ταυτότητας που τους έπεσε στο όχημα, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν από την Αστυνομία.

Μάλιστα, στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο διαβατήρια και ένα δελτίο ταυτότητας πλαστά, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Πιο αναλυτικά, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο 6 Ιουλίου στις 11 το βράδυ, οπότε και οι τρεις Σύριοι, ηλικίας 19 ετών και ο 26χρονος από την Παλαιστίνη επιβιβάστηκαν σε ταξί στην Κω. Βγαίνοντας από το όχημα, οι αλλοδαποί πήραν μαζί τους το κινητό τηλέφωνο του οδηγού, ενώ τους έπεσε ένα δελτίο ταυτότητας που ανήκε σε έναν εξ αυτών.

Μόλις ο οδηγός ταξί αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, οι οποίοι και με τη «βοήθεια» του δελτίο ταυτότητας που είχε πέσει στο ταξί, εντόπισαν προχθές (Κυριακή 7 Ιουλίου) λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι τους αλλοδαπούς. Σε έλεγχο που έγινε στον χώρο διαμονής τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστά δελτία διαβατηρίου και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας. Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων, κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενδιαφέρον το ρεπορτάζ, θέλει όμως και παρακολούθηση. Τι συμβαίνει αν 4 άτομα κλέψουν ένα κινητό; Αν βρεθούν πάνω τους 2 πλαστά διαβατήρια;

  2. Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος, επειδή αυτές οι Φαρες δεν υπολογίζουν τίποτα και δεν σέβονται ούτε τους ομοεθνείς τους,όχι να σεβαστούν μια χώρα που τους φιλοξενεί,αλλά έχουν το θράσος να κλέβουν και να κάνουν ότι γουστάρουν…..αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα!!!Να μην τους ξαναβάλετε μέσα σε ταξί, ούτε σε λεωφορείο,μόνο βρωμιά και προβλήματα αφήνουν

    • Για το συγκεκριμένο περιστατικό ναι αλλά υπάρχουν και άλλα χίλια που ο κλέφτης τρώει τα κλεμένα στην υγεία του νοικοκύρη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ