ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης Αναστάζια στην Αλυκή στο Τιγκάκι

2
23609
Συνεργάτης aegeanews.


Όπως έγινε γνωστό, η σορός της βρέθηκε μέσα σε σακούλα η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Ως βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί και ήταν ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε η 27χρονη πριν την εξαφάνισή της.

Ερωτώμενος ο αντιδήμαρχος Κω υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας  Σταμάτης Καμπουράκης, πώς δεν βρέθηκε νωρίτερα η σορός της 27χρονης καθώς είχαν γίνει έρευνες στην περιοχή και μάλιστα κάποιοι εθελοντές είπαν ότι είχαν περάσει και από το συγκεκριμένο σημείο (και ίσως η σορός μεταφέρθηκε μετά τις έρευνες) τόνισε ότι: «Περάσαμε λίγο παραπάνω γιατί εκεί κοντά υπήρχε και μια αγροικία που ελέγξαμε και τις δύο φορές χωρίς σκυλιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Θεός ν΄αναπαύσει την ψυχή της κοπέλας.
    όσο για τους παράνομους μετανάστες που εργάζονται στις επιχειρήσεις ντόπιων εις γνώση των Αρχών, ας αρχίσουν να μεριμνήσουν για την ασφάλειά μας, των παιδιών μας κυρίως. Δεν βλέπουμε αστυνόμευση στις γειτονιές! Αντιθέτως ομάδες παράνομων μεταναστών (10 άτομα) είναι στους δρόμους που πηγαίνουν σχολείο – φροντιστήρια τα παιδιά μας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ