Θλίψη και συγκίνηση στη Ρόδο για τον θάνατο 25χρονης που επέβαινε στο Ι.Χ. που συγκρούστηκε με γαϊδούρι

0
6643

Θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει σε ολόκληρη τη Ρόδο και όχι μόνο, ο θάνατος της νεαρής κοπέλας, που επέβαινε ως συνοδηγός σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο συγκρούστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (σ.σ. 10.03.2024) με γαϊδούρι, σε μικρή απόσταση από το χωριό Κάλαθος, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επιτόπου.

Πρόκειται για 25χρονη κοπέλα, που είχε έρθει στο νησί μας από τη Βόρειο Ελλάδα, μόλις πριν από τρεις μέρες, προκειμένου να εργαστεί για την καλοκαιρική σεζόν. Σοβαρά τραυματίστηκε επίσης και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της Ρόδου και ο 27χρονος οδηγός του οχήματος.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή της Καλάθου, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με γάιδαρο που μπήκε στο οδικό δίκτυο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 25χρονη.

Το ατύχημα, όπως δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος της κοινότητας Καλάθου κος Στέφανος Κανύχης, σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα σε απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου, πριν από την είσοδο του χωριού.

Έρευνα για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του γαϊδουριού
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που συγκλονίζει και πάλι τη Ρόδο, διενεργεί η Τροχαία Ρόδου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί πραγματοποιούν εξονυχιστική έρευνα στη γύρω περιοχή, για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκε το γαϊδούρι που επίσης διαμελίστηκε και ξεψύχησε στο οδόστρωμα, καθώς η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

Η Αστυνομία προχώρησε επίσης σε σχηματισμό δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο και σε βάρος του οδηγού αναμένεται να ακολουθήσει διαδικασία σύλληψης, αμέσως μόλις βγει από το νοσοκομείο, έτσι ώστε να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου που κατέληξε σε μια ακόμα τραγωδία για το νησί μας.

Υπάρχει θέμα με τα αδέσποτα και πρέπει να ληφθούν μέτρα
Μιλώντας χθες στο δημοτικό συμβούλιο της Ρόδου, ο δήμαρχος Ρόδου κος Αλέξανδρος Κολιάδης, εξέφρασε εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου και των κατοίκων του νησιού μας, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της 25χρονης που χάθηκε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.

Μίλησε για ένα ακόμα «σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που βύθισε στο πένθος και τη θλίψη μία ακόμα οικογένεια» και υπογράμμισε ότι υπήρχαν καταγγελίες εδώ και καιρό ότι κάποια ζώα κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτα στο οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα οι όποιες αποφάσεις απαιτούνται έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε και άλλες ζωές.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ