Ιταλία: Ποινική έρευνα για ανθρωποκτονίες και βαριές σωματικές βλάβες από πρόθεση λόγω απόκρυψης παρενεργειών των σκευασμάτων κατά Covid-19

6
7936

Υπό δικαστική διερεύνηση ο υπουργός Υγείας και κρατικοί αξιωματούχοι

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Υγείας Roberto Speranza, ερευνώνται από την Εισαγγελία της Ρώμης για βαριά αδικήματα (δολοφονία και σοβαρή σωματική βλάβη από πρόθεση) σε ότι αφορά την απόκρυψη των παρενεργειών των σκευασμάτων εμβολίων Covid-19!

Η έρευνα προέρχεται από μια σειρά αποκαλύψεων σχετικά με τον χειρισμό ζητημάτων ασφάλειας του εμβολίου Covid-19 από τον Ιταλικό Οργανισμό Φαρμάκων (AIFA). Εσωτερικές επικοινωνίες, από email της AIFA με το υπουργείο Υγείας, οι οποίες έχουν διαρρεύσει καταδεικνύουν γνώση σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με τα εμβόλια Covid-19 και άρα συνενοχή για τα θύματα που προκάλεσαν αυτές οι παρενέργειες.

Ο πρώην διευθυντής της AIFA, Νικόλα Μαγκρίνι, εμπλέκεται επίσης στην έρευνα, εγείροντας ερωτηματικά σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε η ηγεσία του στη στρατηγική ανάπτυξης εμβολίων της χώρας.

Τόσο ο Speranza όσο και ο Magrini κατηγορούνται ότι συνειδητά αποφάσισαν να θέσουν σε κίνδυνο τον ιταλικό πληθυσμό, όχι μόνο προωθώντας τους εμβολιασμούς παρά τους κινδύνους που ήταν εν γνώση τους, αλλά και επιβάλλοντάς τους σε συγκεκριμένους τομείς της εργασίας, όπως στους υγεινομικούς, τους δασκάλους και τους αστυνομικούς.

Καθώς εκτυλισσόταν η εθνική εκστρατεία εμβολίων, η οποία ενθαρρύνθηκε από τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για την ασφάλεια τους, μια ποικιλία δυσμενών επιπτώσεων για την υγεία των εμβολιασμένων ήρθε στο προσκήνιο.

Τόσο ο Speranza όσο και το Magrini εξέδωσαν οδηγίες προς τις τοπικές υγειονομικές αρχές για να κρύψουν τις αναφορές για άμεσους θανάτους και σοβαρές παρενέργειες μετά τη χορήγηση του εμβολίου, με στόχο την προστασία της ακεραιότητας της εκστρατείας εμβολίων από την κοινή γνώμη.

Το θέμα της δίωξης του υπουργού με τις βαριές κατηγορίες έχει προκαλέσει σάλο στα Ιταλικά ΜΜΕ.

Η τρέχουσα έρευνα θα διερευνήσει ισχυρισμούς για δολοφονία και σοβαρή σωματική βλάβη από πρόθεση.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά απο καταγγελίες που υποβλήθηκαν τον Μάιο του 2023 από τους Free Lawyers (ALI) με την εξουσιοδότηση της Επιτροπής Listen to Me (μια ιδιωτική ομάδα υπεράσπισης που εκφράζει τις ανησυχίες και τα παράπονα περισσότερων από 4.200 ατόμων που αναφέρουν σοβαρές παρενέργειες και θανάτους από τους εμβολιασμούς), την Ένωση Συνδεδεμένων Υπεύθυνων Ασφαλείας (OSA Italy) με επικεφαλής τον Antonio Porto, τον εθνικό γενικό γραμματέα της αστυνομίας της OSA (που διαδέχθηκε την Επαρχιακή Γραμματεία LES Caserta), την Ένωση Δημοκρατικών Χρηματοδοτών και την πρώην Γερουσιαστή Laura Granato.

Με την Ιταλία να έχει επιβάλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για ορισμένα επαγγέλματα, τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στις μαρτυρίες των δημοσίων υπαλλήλων στη διαχείριση κρίσεων δημόσιας υγείας και στον αντίκτυπό τους στις πολιτικές ελευθερίες και την ατομική ευημερία.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλέ συνομοσιες είναι όλα αυτά….. Τίποτα ψεκασμενοι τα βγάζουν από το μυαλό τους….. (κουκούτσι)

    • Ακριβώς.Πόσες χιλιάδες νεκρούς είχε η Ιταλία πρην το εμβόλιο από τον ιό;Ακόμα και σήμερα φεύγουν ανεμβολιαστοι,τι ακριβώς λέτε;

      • Πόσο θα ήθελα να βρεθεί ένας εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, να διατάξει όλες τις Εισαγγελίες της χώρας να διεξάγουν έρευνα και να διερευνηθούν με πλήρη διαφάνεια τα ΑΜΚΑ όσων φεύγουν ξαφνικά μετά την έναρξη της εμβολιαστικής περίοδου για τον Sars Cov-2, ώστε να μας λυθεί η απορία όλων για το ποιοί «φεύγουν» ξαφνικά!!!

  2. Εδώ βλέπεις ακόμα ορισμένους να φοράνε φίμωτρο στα σούπερμαρκετ! Καλά λένε ότι η βλακεία είναι ανίκητη και απέραντη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ