Δρ Χάρβεϊ Ρις: Καρκίνοι εμφανίζονται με τρόπους που δεν είχαν παρατηρηθεί ποτέ πριν μετά τους εμβολιασμούς COVID

1
5910

Ο Δρ Χάρβεϊ Ρις μιλάει για τους νέους «καρκίνους τούρμπο», τον εμβολιασμό και τον τρόπο διαχείρισης του ιού COVID.
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ

Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα περιστατικά καρκίνου εμφανίζονται σε υπερβολικό βαθμό μετά τη λήψη των εμβολίων COVID-19, σύμφωνα με τον Δρ Χάρβεϊ Ρις.

Ο Δρ Ρις είναι ομότιμος καθηγητής επιδημιολογίας στο Τμήμα Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Γέιλ και της Ιατρικής Σχολής του Γέιλ. Η έρευνά του έχει επικεντρωθεί εκτενώς στα αίτια του καρκίνου καθώς και στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “American Thought Leaders” του EpochTV, ο Δρ Ρις δήλωσε ότι οι ασθενείς πρέπει πλέον να περιμένουν μήνες και όχι εβδομάδες για να κλείσουν ραντεβού σε ογκολογική κλινική στη Νέα Υόρκη.

Υπάρχει δυσκολία στην παρατήρηση του κατά πόσον ένα εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, επειδή ο καρκίνος συνήθως χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί, δήλωσε ο Δρ Ρις. Μπορεί να χρειαστούν από δύο έως 30 χρόνια, ανάλογα με τους διάφορους τύπους καρκίνου, από λευχαιμία έως καρκίνο του παχέος εντέρου.

«Αυτό που παρατηρούν οι κλινικοί γιατροί», δήλωσε ο Δρ Ρις, «είναι πολύ περίεργα πράγματα: Για παράδειγμα, 25χρονους με καρκίνο του παχέος εντέρου, οι οποίοι δεν έχουν οικογενειακό ιστορικό της νόσου -αυτό είναι ουσιαστικά αδύνατο σύμφωνα με το γνωστό παράδειγμα για το πώς λειτουργεί ο καρκίνος του παχέος εντέρου- και άλλους καρκίνους μακράς διάρκειας που βλέπουν σε πολύ νέους ανθρώπους».

Όπως είπε, ο καρκίνος δεν αναπτύσσεται φυσιολογικά με αυτόν τον τρόπο.

«Πρέπει να υπάρχει κάποιο ερέθισμα για να συμβαίνει αυτό», δήλωσε.

Καταπολέμηση του καρκίνου

Ο Δρ Ρις δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του, ο καρκίνος είναι κάτι που ένα υγιές ανθρώπινο σώμα μπορεί να καταπολεμήσει και να αχρηστεύσει, καθώς τα μη φυσιολογικά καρκινικά κύτταρα καταβροχθίζονται όταν ανιχνεύονται σε ένα σώμα με λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα. Εάν όμως το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο έργο της εξουδετέρωσης των καρκινικών κυττάρων και τα καρκινικά κύτταρα αφήνονται να πολλαπλασιαστούν και να αναπτυχθούν, οδηγώντας σε συμπτώματα καρκίνου.

«Αυτός είναι ο μηχανισμός που θεωρώ ότι είναι ο πιο πιθανός εδώ», δήλωσε ο Δρ Ρις. «Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια COVID έχουν προκαλέσει διαφόρων βαθμών βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα σε ένα ποσοστό ανθρώπων που τα έχουν κάνει».

Αυτή η βλάβη θα μπορούσε να μεταφραστεί σε συχνότερη εμφάνιση του COVID, σε άλλες μολυσματικές ασθένειες ή σε καρκίνο.

Ένα άλλο παράδειγμα που ανέφερε ο Δρ Ρις αφορούσε τον καρκίνο του μαστού, ο οποίος κανονικά, εάν υπάρχει επανεμφάνιση μετά από χειρουργική αφαίρεση, η επανεμφάνιση εμφανίζεται μετά από δύο δεκαετίες. Ωστόσο, στις εμβολιασμένες γυναίκες παρατηρείται πλέον επανεμφάνιση καρκίνου του μαστού σε πολύ μικρότερα χρονικά διαστήματα.

«Αυτά είναι τα αρχικά σήματα που έχουμε δει, και επειδή αυτοί οι καρκίνοι εμφανίστηκαν σε ανθρώπους που ήταν πολύ νέοι για να τους κολλήσουν, ουσιαστικά, σε σύγκριση με τον κανονικό τρόπο λειτουργίας, έχουν χαρακτηριστεί ως καρκίνοι τούρμπο», δήλωσε ο Δρ Ρις.

«Ορισμένοι από αυτούς τους καρκίνους είναι τόσο επιθετικοί που από τη στιγμή που πρωτοεμφανίζονται μέχρι την επιστροφή τους για θεραπεία μετά από μερικές εβδομάδες, έχουν αυξηθεί δραματικά σε σύγκριση με αυτό που θα περίμεναν οι ογκολόγοι για τον τρόπο με τον οποίο ο καρκίνος συνήθως εξελίσσεται», πρόσθεσε.

«Να είστε συντονισμένοι με το σώμα σας», συνέστησε ο Δρ Ρις, για να αντιλαμβάνεστε τυχόν νέα σήματα που μπορεί να δίνει το σώμα.

Ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό

Ο Δρ Ρις μίλησε επίσης για την πτυχή των επίσημων ιατρικών φορέων που δεν αναγνωρίζουν ότι κάποιος έχει εμβολιαστεί μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες από τον εμβολιασμό. Αυτό συμβαίνει, είπε, επειδή οι ιατρικοί οργανισμοί λένε ότι οι επιδράσεις του εμβολίου χρειάζονται δύο εβδομάδες για να αρχίσουν να εκδηλώνονται. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που εμφανίζονται λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό υπολογίζονται επίσημα ως καταστάσεις υγείας που εκδηλώνονται σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους, είπε.

Ωστόσο, σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη λήψη του εμβολίου έχουν εμφανιστεί μέσα στις πρώτες τέσσερις ημέρες, δήλωσε ο Δρ Ρις. Είπε ότι τα τρία τέταρτα των ανεπιθύμητων ενεργειών καταγράφονται ως συμβάντα σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους.

Οι ιθύνοντες που ήταν υπεύθυνοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας «πέταξαν τις βασικές αρχές της δημόσιας υγείας έξι ημέρες μετά την έναρξη της πανδημίας και έκαναν το αντίθετο από ό,τι γνωρίζαμε ότι έπρεπε να γίνει για τους αναπνευστικούς ιούς», είπε.

Ένα παράδειγμα ήταν η άρνηση της αποτελεσματικής έγκαιρης θεραπείας και οι περιττοί εμβολιασμοί, οι οποίοι δείχνουν μια «κολοσσιαία αποτυχία της δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», είπε.

Ο Δρ Ρις δήλωσε ότι πολλοί άνθρωποι είναι πλέον λιγότερο πιθανό να «προπαγανδιστούν» όσον αφορά τον COVID και ότι οι ειδήσεις για μια νέα παραλλαγή που πρόκειται να κατακτήσει τον κόσμο τον επόμενο μήνα είναι «προπαγάνδα για να πουλήσουν την επόμενη παρτίδα εμβολίων που θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες».

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί με όλο αυτό και θα υπάρξουν πολύ περισσότερες αντιδράσεις», δήλωσε.

Κίνδυνοι για την κοινωνία

Ο Δρ Ρις δήλωσε ότι ενώ ο ατομικός κίνδυνος ανεπιθύμητης αντίδρασης στο εμβόλιο είναι σχετικά χαμηλός, όταν ο κίνδυνος αυτός εκδηλώνεται σε μεγαλύτερη κλίμακα, όταν εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει το εμβόλιο, το αποτέλεσμα είναι ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι μένουν με τραυματισμούς και σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που συχνά είναι χειρότερες από τον ίδιο τον ιό.

Η γνώμη του Δρ Ρις είναι ότι κανείς δεν πρέπει να εμβολιαστεί με εμβόλιο mRNA, καθώς οι νέες παραλλαγές είναι ήπιες και όχι απειλητικές για τη ζωή. Έχει ακούσει για μερικές νοσηλείες που διήρκεσαν μερικές ημέρες, αλλά καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν COVID στο παρελθόν, έχουν κάποια ανοσία και σε αυτές τις νέες παραλλαγές.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμβολιαστούν οι άνθρωποι τώρα, σε οποιονδήποτε βαθμό», δήλωσε.

Είπε ότι ο COVID έχει γίνει μια ασθένεια παρόμοια με τη γρίπη ως προς το βαθμό σοβαρότητας και ότι η προπαγάνδα για να τρομάξει τον κόσμο προωθείται από την κυβέρνηση για λογαριασμό των φαρμακευτικών εταιρειών για να πουλήσουν περισσότερα εμβόλια.

«Ζούμε σε κοινωνική επαφή ο ένας με τον άλλον και ως εκ τούτου μεταδίδουμε λοιμώξεις χαμηλού επιπέδου. Αυτό είναι μέρος της ανθρώπινης ζωής που το θεωρούμε δεδομένο και προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε», δήλωσε. «Με αυτόν τον τρόπο θα έπρεπε να το διαχειριζόμαστε».

theepochtimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το Σ.........,κι μας λόγω ΧΑΠ πείστηκε απο τον γιατρο της και εκανε 5 δόσεις (60 χρονών).

    Τον Απρίλιο, διαγνώστηκε με ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ Καρκίνο του Οισοφάγου. Παλεύει ακόμη για τη ζωη της. Μακάρι ο Θεός να την αναδείξει, παρά τις προγνώσεις, νικήτρια. Μονον Εκείνος αλλωστε μπορει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ