Bόμβα από έρευνα του CDC: Τα εμβόλια Covid Pfizer, Moderna, αυξάνουν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας περισσότερο από 13.200%!

6
15140

Οι συγγραφείς της μελέτης χρησιμοποίησαν δεδομένα που ελήφθησαν από το σύστημα αναφοράς VAERS του CDC, τα οποία διασταυρώθηκαν για να διασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τον ορισμό της μυοκαρδίτιδας του CDC.

Μια μελέτη που διεξήχθη από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ έδειξε ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό με mRNA κατά του COVID είναι περίπου 133 φορές μεγαλύτερος από τον ιστορικό κίνδυνο στον πληθυσμό σύμφωνα με το Daily Expose.

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 αυξάνει τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας, μια αυτοάνοση νόσο που προκαλεί φλεγμονή της καρδιάς, κατά 13.200%.

Η μελέτη, που διεξήχθη από ερευνητές των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, καθώς και από αρκετά αμερικανικά πανεπιστήμια και νοσοκομεία που εξέτασαν τις επιπτώσεις του εμβολιασμού με προϊόντα που κατασκευάζονται από την Pfizer- BioNTech και τη Moderna.

Οι συγγραφείς της μελέτης χρησιμοποίησαν δεδομένα που ελήφθησαν από το σύστημα αναφοράς VAERS του CDC, τα οποία διασταυρώθηκαν για να διασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τον ορισμό της μυοκαρδίτιδας του CDC.

Σημείωσαν επίσης ότι δεδομένης της παθητικής φύσης του συστήματος VAERS, ο αριθμός των αναφερόμενων περιστατικών είναι πιθανό να υποτιμά την έκταση του φαινομένου.

Μελετήθηκαν 1626 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το προϊόν Pfizer-BioNTech συσχετίστηκε περισσότερο με υψηλότερο κίνδυνο, με 105,9 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις μετά το δεύτερο εμβόλιο στην ηλικιακή ομάδα 16 έως 17 ετών για άνδρες και 70,7 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις μετά τη δεύτερη βολή στην ηλικιακή ομάδα 12 έως 15 ετών για άνδρες.

Οι άνδρες πιο επιρρεπείς

Η ηλικιακή ομάδα ανδρών 18 έως 24 ετών παρουσίασε επίσης σημαντικά υψηλότερα ποσοστά μυοκαρδίτιδας για τα προϊόντα της Pfizer και της Moderna (52,4 και 56,3 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο αντίστοιχα).

Η μελέτη διαπίστωσε ότι ο διάμεσος χρόνος για την εμφάνιση των συμπτωμάτων ήταν δύο ημέρες και ότι το 82% των περιπτώσεων ήταν σε άνδρες, σύμφωνα με προηγούμενες μελέτες.

Περίπου το 96% των προσβεβλημένων ατόμων νοσηλεύτηκαν, με τους περισσότερους να λαμβάνουν θεραπεία με μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

Το 87% όσων νοσηλεύτηκαν είχαν υποχώρηση των συμπτωμάτων μέχρι την έξοδο τους.

Κατά τη στιγμή της ανασκόπησης των δεδομένων, δύο αναφορές θανάτου σε άτομα ηλικίας κάτω των 30 ετών με πιθανή μυοκαρδίτιδα παρέμεναν ακόμη υπό διερεύνηση και δεν συμπεριλήφθηκαν στις καταμετρήσεις των κρουσμάτων.

Μεταξύ των συμπτωμάτων που αναφέρθηκαν ήταν: πόνος στο στήθος, πίεση ή δυσφορία (89%), δύσπνοια (30%), μη φυσιολογικά αποτελέσματα ΗΚΓ (72%) και μη φυσιολογικά ευρήματα καρδιακής μαγνητικής τομογραφίας (72%).

Οι συγγραφείς της μελέτης σημείωσαν ότι η μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό φάνηκε να υποχωρεί πιο γρήγορα από ό,τι σε τυπικές ιογενείς περιπτώσεις.

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο εμβολιασμός δεν θεωρείται πλέον αξιόπιστος τρόπος για την αποφυγή της λοίμωξης από τον COVID, δεν είναι σαφές εάν αυτό έχει κάποια συγκεκριμένη σχέση με την ανάλυση κόστους-οφέλους του εμβολιασμού κατά του COVID, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τον χαμηλό κίνδυνο επιπλοκών μετά τη μόλυνση από τον κορωνοϊό.

Ηλικιακή ομάδα που κινδυνεύει περισσότερο για καρδιακές επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό.

Δεδομένης της πληθώρας μελετών που επιβεβαιώνουν τη σχέση μεταξύ εμβολιασμού και μυοκαρδίτιδας, το CDC έχει ξεκινήσει ενεργή παρακολούθηση εφήβων και νεαρών ενηλίκων για να παρακολουθεί την πρόοδό τους μετά από περιστατικά που σχετίζονται με την καρδιά ακολούθως του εμβολιασμού.

Ωστόσο, τα μακροπρόθεσμα στοιχεία για τα αποτελέσματα δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.

Στο μεταξύ, η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία και το Αμερικανικό Κολλέγιο Καρδιολογίας συμβουλεύουν ότι τα άτομα με μυοκαρδίτιδα θα πρέπει να απέχουν από τα ανταγωνιστικά αθλήματα για τρεις έως έξι μήνες και να συνεχίσουν την έντονη άσκηση μόνο αφού ληφθούν φυσιολογικά αποτελέσματα ΗΚΓ και άλλων εξετάσεων.

Επιπλέον, συμβουλεύουν ότι θα πρέπει να αναβληθούν περαιτέρω δόσεις εμβολίου mRNA.

Στη μελέτη, οι συγγραφείς καταλήγουν ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά τη λήψη εμβολίων COVID-19 με βάση το mRNA αυξήθηκε σε πολλαπλά στρώματα ηλικίας και φύλου και ήταν υψηλότερος μετά τη δεύτερη δόση εμβολιασμού σε εφήβους και νεαρούς άνδρες και ότι αυτός ο κίνδυνος θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη πλαίσιο των οφελών του εμβολιασμού κατά του COVID-19.

bankingnews.gr

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 52ΧΡΟΝΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 52ΧΡΟΝΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ KORAKAS NEWS: Οι ανώμαλοι και βαριά άρρωστοι δολοφονουν τους…

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μπιλ Γκέιτς αγόρασε 1.038.674 μετοχές της BioNTech σε τιμή προ-δημόσιας προσφοράς 18,10 $ ανά μετοχή πριν την “πανδημία” τον Σεπτέμβριο του 2019!

Ο Μπιλ Γκέιτς αγόρασε μετοχές της BioNTech (συνεργάτη της Pfizer για τις λήψεις της με mRNA Covid) τον Σεπτέμβριο του…

Διαβάστε περισσότερα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΑΙ? ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ 105 ΣΕ 1000.000 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΥΣΗ, ΔΗΛ 0,01%. ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ DEPON. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ? ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

    • Οτι «ΕΠΙΣΗΜΟ» και «ΥΠΕΥΘΗΝΟ» ταχα μου, που γραφεται στο ιντερνετ, το καταπινετε αμασητο.

  2. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΕΤΗΣΙΩΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΟΧΙ ΑΠΟ COVID ΑΛΛΑ ΜΕ COVID ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΤΑΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΑ ΘΡΟ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΕ ΤΟΥ΅ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ? ΟΧΙ Ε? ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΡΕΜΕΙΣ..

    • Ολοι ομιλουν για το εμβολιο.
      Για τον ιδιο τον ΙΟ κανεις.
      Μιλαει βεβαια ο μεγα επιστημων ΠΕΤΡΑΚΟΣ.
      Ρε κοπανοι, ακουτε τον καθε βλακα και δεν πατε να ρωτησετε τον εναν και μοναδικο επιστημονα ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ, παιδι της ΚΩ.
      Γιατι ανθρωποι μου? Εγω που φροντισα να τον ρωτησω, ενημερωθηκα υπευθυνα απο τον καθ’υλην αρμοδιο σε αυτο το μεγα θεμα.
      Γιατι τετοιο θαψιμο απο τα ΜΜΕ?
      Αλλα εισαστε τοσο ελλεεινοι, που σας αρεσει να ψαχνετε στο ποιο απομακρυσμενο σημειο του κοσμου και να καταγραφεται νεκρους ανεξαρτητως της αιτιας θανατου και να το ριχνετε στο εμβολιο.
      Αλλα αμα ειναι να εισαι βλακαςμ ΒΛΑΚΑΣ θα παραμεινεις.

      • Αφού το ξέρεις καλά να γράψει κανένα άρθρο για τα εμβόλια με τόσες ξαφνικίτιδες καθημερινά. Για να δούμε θα το κάνει?

      • κάποια άλλα παιδιά της Κω ή στην Κω που έβγαιναν καθημερινά στην τηλεόραση και προπαγάνδιζαν τα θρομβόλια τώρα με τους θανάτους σφυρίζουν κλέφτικα και το κάνουν γυροβολιά..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ