Οι ενέσεις Covid δολοφόνησαν την 44χρονη παρουσιάστρια του BBC: Ο χήρος της μήνυσε την AstraZeneca

3
4932

Οι ενέσεις Covid δολοφόνησαν την 44χρονη παρουσιάστρια του BBC: Ο χήρος της μήνυσε την AstraZeneca

Η Lisa Shaw, παρουσιάστρια στο BBC Radio Newcastle, πέθανε σε ηλικία 44 ετών ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού της για τον Covid: Μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca τον Μάιο του 2021, εμφάνισε θρομβωτική θρομβοπενία που προκλήθηκε από το εμβόλιο και πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία. Ο σύζυγός της, Gareth Eve, έχει κινηθεί νομικά εναντίον του κατασκευαστή για λογαριασμό περίπου 75 άλλων ανθρώπων των οποίων τα αγαπημένα πρόσωπα πέθαναν ή τραυματίστηκαν από το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τις δικές της δηλώσεις, η Εύα προσπάθησε για δύο χρόνια να επικοινωνήσει με αξιωματούχους και τους υπεύθυνους – ανεπιτυχώς. Κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί με αυτόν και την περίπτωσή του. Εξήγησε στη Daily Mail ότι η μήνυση δεν αφορούσε χρήματα γιατί κανένα χρηματικό ποσό στον κόσμο δεν θα έφερνε πίσω τη μητέρα του γιου του. Μάλλον, αυτός και άλλα άτομα που έχουν πληγεί θέλουν να επιστήσουν την προσοχή στο τι έχει κάνει ο εμβολιασμός στη δική του και σε άλλες οικογένειες.

Αυτός και οι άλλοι 75 ενάγοντες δεν είναι «τρελοί ή συνωμοσίολόγοι», αλλά μέλη της οικογένειας που έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα από το εμβόλιο. «Αυτά τα πράγματα έχουν συμβεί σε πάρα πολλούς ανθρώπους και νιώθουμε ότι είναι βρώμικο μυστικό ότι μιλάμε για κάτι για το οποίο δεν θα έπρεπε να μιλάμε», κατήγγειλε.

Οι ενάγοντες φαίνεται να ζητούν αποζημίωση βάσει του νόμου περί προστασίας των καταναλωτών του 1987, επειδή το εμβόλιο Covid ήταν ένα «ελαττωματικό προϊόν στο ότι δεν ήταν τόσο ασφαλές όσο θα περίμεναν ευλόγως οι καταναλωτές γενικά». Απαιτούν επίσης πληρωμή στο πλαίσιο του προγράμματος πληρωμής ζημιών εμβολίων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Υπουργείο Υγείας τόνισε στο BBC ότι η βλάβη από τον εμβολιασμό ήταν «εξαιρετικά σπάνια». Η AstraZeneca αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση, αλλά είπε ότι η ασφάλεια των ασθενών είναι «η κορυφαία προτεραιότητα». Εκπρόσωπος της εταιρείας πρόσθεσε: «Τα συλλυπητήρια μας εκφράζουμε σε όλους όσους έχουν αναφέρει προβλήματα υγείας». Αλλά αυτό δεν είναι βοήθεια για τους πληγέντες και τις οικογένειές τους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκείνα τα ψυγεία τα ειδικά ήθελα να ήξερα που χρησιμοποιούνται τώρα. Όχι τιποτις, έρχεται και καλοκαίρι.

  2. Βρε παιδιά της κακομοίρας!!! Χαμός γίνεται στο κόσμο!!! Ελπίζω να κάνουν και οι πολιτικοί μας εμβόλια…δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι έχουν κάνει τα εμβόλια!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ