Δημήτρης Γάκης: Ήταν έγκλημα η επιβολή της μάσκας όταν υγρανθεί (μπουκώνει) οι ιοί πάνε βαθειά στους πνεύμονες| Η Στατιστική «ξεμπροστιάζει» τους ψεύτες

5
3008

Όταν τα έλεγα, με αγνοούσατε και με λασπώνατε. Και ας σας τα έλεγε ένας επιστήμονας που επί 40 χρόνια φοράει μάσκα πολλές ώρες καθημερινά (ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ). Και έχει εκπαιδευτεί και μετεκπαιδευτεί ως ΑΡΒΧΠ (Ατομικό, Ραδιολογικό, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, Χημικό Πόλεμο) στον Στρατό.

Γράφημα είναι των New York Times, (φανατικοί της μάσκας και lockdown). Πιο επικίνδυνη η μάσκα, όταν υγρανθεί (μπουκώνει)με την αναπνοή, διάλυμα ιών -> διαπίδυση ιών διατοιχωματικά -> εντονότερη εισπνοή ->οι ιοί πάνε βαθειά στους πνεύμονες (αντί στον φάρυγγα)->βαρύτερη λοίμωξη

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η κάθε περίπτωση έχει μια ζυγαριά. Από την μια βάζεις τα θετικά. Από την άλλη τα αρνητικά. Και ο καθείς διαλέγει αυτό που θέλει. Εσύ ΚΟΠΑΝΕ διάλεξες τα αρνητικά. Δικό σου πρόβλημα. Ήσουν βλαξ τώρα απέγινες.

  1. Όσοι ακόμα αμφισβητειτε τις έρευνες από τους ελεύθερους γιατρους την αφρόκρεμα από νομπελίστες διευθυντές νοσοκομείων ένα σας λέω…. Οβερλαυ.. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε….

  2. Τώρα και που τα γράφουν οι επιστήμονες δεν γίνεται τίποτα. Όσοι είμαστε τυχεροί θα γλιτώσουμε από τις παρενέργειες των εμβολίων . Όσοι περάσαμε τον ιό από δύο φορές έχουμε ακόμα τα υπολείμματα τα του. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Να μην μπολιαστουμε λένε εμείς φταίμε που αρρωστήσαμε . Μπολιαστηκαμε με την απειλή προστίμων και απόλυσης πάλι αρρωστησαμε. Η Παναγία να φυλάξει όλο τον κόσμο από το μεγάλο κακό.

    • Αυτο ειναι πιο ηλικρινες από το να μας θεωρούν ακόμα κάποιοι ψεκασμενους. Βολεύει γιατί έτσι μάλλον επαναπαυουν την συνειδηση τους ότι επραξαν το σωστο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ