Διαπρεπής εμβολιασμένος Βρετανός Καρδιολόγος δήλωσε ότι τα σκευάσματα mRNA πρέπει να σταματήσουν να χορηγούνται άμεσα!

4
4474
Ο Δρ Aseem Malhotra είναι Βρετανός καρδιολόγος με πολλές δημοσιεύσεις και βιβλία στο ενεργητικό του. Όταν η πανδημία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, ήταν από τους πρώτους που παρατάχθηκαν για τις λήψεις εμβολίων mRNA και πίεσαν και άλλους να κάνουν τα εμβόλια.
Αλλά τώρα, αφού μελέτησε προσεκτικά τα διαθέσιμα δεδομένα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, ζητά να σταματήσουν τα εμβόλια μέχρι να δημοσιοποιηθούν όλα τα δεδομένα.
Και μιλάει από καρδιάς, κυριολεκτικά: Τον Ιούλιο του 2021 ο πατέρας του, ο οποίος είπε, «ήταν πολύ γυμνασμένος και δραστήριος υπέστη μια ανεξήγητη ξαφνική καρδιακή ανακοπή».
Μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Malhotra άρχισε να βλέπει στοιχεία ότι τα εμβόλια mRNA όχι μόνο επιταχύνουν την καρδιακή νόσο, αλλά ότι η αποτελεσματικότητά τους είναι «στην πραγματικότητα πολύ, πολύ φτωχή». Στην πραγματικότητα, πρόσθεσε, τα αρχικά δεδομένα που είδε, «πρότειναν ότι ήταν πιθανό να προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό στους περισσότερους ανθρώπους».
«Τα συμπεράσματα είναι πολύ σαφή, συντριπτικά, αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι αυτά τα εμβόλια πρέπει να ανασταλούν, να σταματήσουν εν αναμονή της έρευνας», είπε. Ανησυχεί ιδιαίτερα για τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας σε παιδιά και εφήβους που έχουν κάνει το εμv0λιο mRNA.
Μιλώντας στη Laura Ingraham στο Fox News, ο Malhotra είπε: «Είμαι βέβαιος ότι μια έρευνα θα αποκαλύψει ότι αυτό πιθανότατα δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε αναπτυχθεί από την αρχή».

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παγώνη, Βασιλακόπουλος, Μητσοτάκης δαγκωτό. Κι άσε τις λουλούδες τις Αγγλίδες να λενε οτι θέλουν.

  2. Δεν εμβολιάστηκα, γιατί αντιλήφθηκα μια φανερή επίθεση στη Δημοκρατία, στην Ελευθερία την έκφρασης και στο Δικαιώμα μου στην αυτοδιαχείριση του σώματος μου. Δεν νοσησα ποτέ, αλλά φοβάμαι τον ιό και λαμβάνω όλα τα προληπτικά μέτρα, κι ας επικρατεί πλέον ευρέως η άποψη, πως η Όμικρον προκαλεί «ελαφριά » νοσηση. (157 νεκροί την προηγούμενη εβδομάδα, δεν το λες και ελαφριά…αν και πολλά μπορούν να ειπωθούν πάνω στα αίτια θανάτου). Πρόσφατα φιλη, τριπλά εμβολιασμένη, το πέρασε πολύ βαριά (αλά Δέλτα…), ευτυχώς εκτός Νοσοκομείου. Εσείς που έχετε εμβολιαστεί πλήρως, πως βλέπετε τέτοιες τρομακτικές ειδήσεις για την επικινδυνότητα των εμβολίων (αν δεν τις..προσπερνατε);; Υποστηρίζετε ασυζητητί την επιλογή σας (όπως γίνεται συνήθως;) και θεωρείται τέτοια δημοσιεύματα μη επιστημονικά, συνωμοσιολογια, ανοησίες, εμμονή της…. Aegeanews;; Ή νιώθετε κάποια ανησυχία;; Εχετε τρομάξει ή ίσως τρομοκρατηθεί; Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που βιώνει φόβο για την όλη κατάσταση σε αυτόν τον πλανήτη; Αν θέλετε, μοιραστείτε μαζί μου τα συναισθήματα σας. Εύχομαι υγεία σε όλους κι όλα αυτά να μην ισχύουν..

  3. δυστυχώς η κάθε πληροφορία ή είδηση περνάει μέσα απο τέτοιους διαύλους και επεξεργάζεται τόσο πολύ που πλέον δεν μπορεί κανεις να ξέρει το ειναι αληθεια ή ψέμα, σωστό ή λάθος!!! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε , είναι να εμπιστευθούμε την κρίση μας!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ