«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 33χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του (15/07/2022)

2
3564

Στο επόμενο άρθρο διαβάζετε το πόρισμα της νεκροτομής του νέου 33χρονου Μαρίνο Ευθυμίου από την Πάφο. Πριν βγουν τα πορίσματα γνωρίζουμε τα αίτια και εδώ η απόδείξη αν υπάρχουν οι αμφιβολίες…

Μίλησε η νεκροτομή του άτυχου 33χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του (15/07/2022)

Φως στα αίτια του αιφνιδιαστικού θανάτου του 33χρονου Μαρίνου Ευθυμίου που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, έριξε η πολύωρη νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη νεκροτομή που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του 33χρονου επήλθε από πρόσφατο έμφραγμα μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους επί εδάφους υπετροφίας του μυοκαρδίου.
Επίσης λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 33χρονος εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, νεκρός στο σπίτι του.

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια του άτυχου 33χρονου αναφέρει «τον πολυαγαπημένο μας υιό και αδελφό Μαρίνο Ευθυμίου από την Πάφο ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη 14/07/2022 σε ηλικία 33 ετών, κηδεύουμε το Σάββατο 16/07/2022 και ώρα 4:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αναρίτα και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη του να παραστούν».

greek-dutch-truth

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έχω κάνει το εμβόλιο και δεν είμαι αρνητής.Ηταν επιλογή μου για φόβους που είχα σε ένα παράδειγμα που είδα μπροστά μου.Και λέω το εξής .Να συμφωνήσω ότι αποκλείεται να είναι το εμβόλιο.Τι μπορεί να έχει αυξήσει όμως τους θανάτους από καρδιά την αύξηση των κρουσμάτων αυτοανοσου καθώς και κάποιες παθολογικές αιτίες τύπου σπασμοί που μέχρι να καταλήξουν στο νοσοκομείο ο ασθενής δεν βγάζει άκρη τι ήταν αυτό που πέρασε.

    • Ο ίδιος ο ϊος αγαπητέ Λ. Σαρώνει εδώ και δύο χρόνια και δυνητικά κτυπαει παντού όπου υπάρχει ευαισθησία σε κάποιο όργανο του σώματος. Μπορεί να πέρασε χωρίς σύμπτωμα αλλά να άφησε κρυφό κουσουρι. Και σε κάποια δεδομένη στιγμή ΜΠΟΥΜ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ