Γιατί πολλοί εμβολιασμένοι πιλότοι δεν είναι πια σε θέση να πετάξουν λόγω προβλημάτων υγείας μετα το εμβόλιο; (βίντεο)

5
5658

Το θέμα με τα προβλήματα υγείας των εμβολιασμένων πιλότων το έχουμε αναδείξει και παλιότερα, ότα τέσσερις πιλότοι της British Airlines πέθαναν μια εβδομάδα μετα τον εμβολιασμό τους. Και με την μαρτυρία ενός άλλου πιλότου που μίλησε για τις παρενέργειες εμβολιασμένων συνεδέλφων του αλλα και προβλήματα που παρουσίασε ο ίδιος και αναγκάστηκε να αποσυρθεί….

Απο τι θα δούμε στο βίντεο παρακάτω, αυτό το πρόβλημα παραμένει και προκαλεί ανησυχία για την ασφάλεια των πτήσεων.

Στο πρώτο μέρος του βίντεο βλέπουμε την Γερμανίδα Ευρωβουλευτή Ch.Anderson να εξηγεί πως οι εμβολιασμένοι πιλότοι έκαναν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής τους, και πλέον δεν είναι θέση να πετάξουν λόγω προβλημάτων υγείας.

Στο δεύτερο μέρος ακούμε την μαρτυρία ενός Αυστραλού πιλότου, να μιλάει για τις πολλές παρενέργειες συναδέλφων του που αναγκάστηκαν να κάνουν το εμβολιο, αλλα και πως οι ανεμβολίαστοι πιλότοι έχουν γίνει ανάρπαστοι στους πλούσιους με ιδιωτικά τζετ!

Μετάφραση βίντεο Κλαίρη Πολενάκη

Πηγή anazitiseis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν υπάρχει θέμα. Αφού έχει κυβερνήτη και συγκυβερνήτη ακόμη και ο χαρταετός.Αν έχει ο ένας ξαφνικιτιδα θα το κατεβάσει ο άλλος. Ανάρπαστοι είναι οι οδηγοί στις λιμουζίνες. Μη σας πω ότι παραγγέλνουν πλέον οχήματα με πετάλια και στο συνοδηγό για έκτακτη ανάγκη κάποιος να φρενάρει.😂😂😂. Χαμός ανάρπαστοι θα γίνουμε. Ακόμη και στο ❤️😂.

  2. Ρε σείς μην πιστεύετε ότι διαβάζετε. Μας κοροϊδεύουν και τους μεν και τους δε για να μας διασπάσουν

    Ψάξτε καλύτερα με αποδείξεις κι επιχειρήματα κι όχι οποία είδηση πετάγεται στο Ίντερνετ ανυπόγραφα αμέσως χλαπ.
    Θέλουν να μας τρομάξουν όλους. Και τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολιαστους . Θέλουν να δημιουργήσουν πόλωση. Μη μασάτε. Σεβαστείτε τις επιλογές των συνανθρώπων μας. Θέλουν να τσακωνόμαστε. Μην μασάτε και παίζετε το παιχνίδι τους.
    https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/07/08/kouvelas-british-airways-pilots-died-vaccine-misinformation/

  3. Εννοείται ότι στο Internet ανεβάζει κανείς ο,τι θέλει..αλλά όταν δίνονται τα πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τόπος καταγωγής, επάγγελμα, φωτογραφία) από χιλιάδες νέους ανθρώπους που φεύγουν ξαφνικά δεν θα πρέπει να το ψάξουμε λίγο παραπάνω? Εσείς τι λέτε? Θα καταντήσουμε βόδια χωρίς λογική και κρίση?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ