Pfizer – BioNTech: Ετοιμάζουν νέο εμβόλιο mRNA κατά… του έρπητα ζωστήρα

6
163

Οι κλινικές μελέτες για το εμβόλιο θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο 2022

Στην ανακοίνωση ότι Pfizer και η BioNTech δημιουργούν από κοινού ένα νέο εμβόλιο τεχνολογίας mRNA κατά του έρπητα ζωστήρα, ανακοίνωσε ο Άλμπερτ Μπουρλά.

Οι κλινικές μελέτες για το εμβόλιο θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο 2022. Σημειώνεται ότι ο έρπητας ζωστήρας εμφανίζεται σε έναν στους 3 ανθρώπους στις ΗΠΑ.

Η Pfizer θα έχει το δικαίωμα να διανείμει το εμβόλιο σε όλο τον κόσμο εκτός από την Γερμανία, την Τουρκία και άλλες αναπτυσσόμενες χώρες όπου τα δικαιώματα έχει η BioNTech.

Ο έρπης ζωστήρας προκαλείται από τον ιό της ανεμοβλογιάς-ζωστήρα, δηλαδή τον ίδιο ιό που προκαλεί την ανεμοβλογιά. Αφότου περάσετε την ανεμεβλογιά, ο ιός βρίσκεται ανενεργός στο νευρικό ιστό κοντά στο νωτιαίο μυελό και τον εγκέφαλο. Χρόνια αργότερα, ο ιός μπορεί να επανενεργοποιηθεί ως έρπης ζωστήρας.

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μελέτες από τα διάσημα Πανεπιστήμια GBD ( Ιδρυτής : Pfizer), QEDF ( Ιδρυτής : Pfizer), AWFT ( Ιδρυτής : Pfizer), NUFC ( Ιδρυτής : Pfizer) και δεκάδες άλλα, κατέδειξαν πως όσοι περάσουν έρπητα ζωστήρα, έχουν συνολικά 13 χρόνια λιγότερα προσδόκιμο ζωής. Κλείστε από τώρα τις πρώτες 9 δόσεις, ακούγεται πως όσα ραντεβού δηλωθούν μετά τις 31 Ιουλίου του 2022, θα τα πληρώνουμε από την τσέπη μας, λένε γύρω στα 100€ το 1 ml..!

    • Άρχισαν οι ΛΑΜΑΚΙΕΣ από αρνητές. Πόσοι βλάκες κυκλοφορούν επιτέλους?

      Τώρα θα μας λέτε για έρπητα? Μάλλον πλέον πρέπει ανόητε να σε κλείσουν μέσα. Για το καλό σου. Και το δικό μας

    • …εσύ θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να σου περάσουν ζουρλομανδύα! Βέβαια υπάρχει και εναλλακτική λύση, μπες στο Skroutz.gr και κάνε παραγγελία του ζουρλομανδύα στο μέγεθος που σου ταιριάζει!!
      Σημείωση: Μην βιαστείς να κάνεις την παραγγελία, μπες μετά τις 10 Ιανουαρίου που αρχίζουν οι εκπτώσεις.

  2. θα φροντίζει για εσάς η Pfizer.
    Για το καλό σας βρε κουτά. Στα 50 εμβόλια, θα μπαίνετε και στην κλήρωση για ένα Αρχοντικό «Μπουρλά», στον Παράδεισο (Αμαρουσίου). Στα 100 εμβόλια, κερδίζετε αυτόματα 5 μετοχές της Εταιρείας (μέχρι το 2028, τα κέρδη του ομίλου Pfizer – BioNtech προβλέπονται να εχουν ανοδο της ταξεως των 89.000.000%…)!!!

  3. Εσείς οι έξυπνοι γιατί σχολιάζετε εδώ και ανοίγετε τα μάτια των χαζών;Δεν πάτε να αγοράσετε μετοχές της Pfizer να οικονομισετε;

  4. Χαίρετε καλή χρονιά με υγεία. Να ενημερώσω ότι αυτή η ασθένεια είναι ότι χειρότερο. Μη τύχει σε κανένα. Ο covid είναι ποιο light. Τον covid μπορείς να τον περάσεις και όρθιος. Τον έρπη ζωστήρα άστο…. Καλή δύναμη σε όλους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ