Στρατόπεδα καραντίνας στην Κύπρο; – Σε εφαρμογή ο «υποχρεωτικός περιορισμός σε χώρους που θα υποδείξει η κυβέρνηση»

0
286

Κάποια πράγματα που πριν από λίγους μήνες θύμιζαν «θεωρία συνωμοσίας» πλέον έχουν γίνει πραγματικότητα, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουμε δει ότι κάποιες χώρες έχουν δημιουργήσει στρατόπεδα Covid-19, παρόλα αυτά -μέχρι στιγμής- αυτές οι χώρες ήταν αρκετά μακριά από την Ελλάδα (Καναδάς, Αυστραλία κτλ.). 

Όμως αυτό πλέον αλλάζει, καθώς από σήμερα 15 Δεκεμβρίου μπαίνουν σε εφαρμογή νέα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Κύπρο, ανάμεσα σε αυτά και ο «υποχρεωτικός περιορισμός» όσων έχουν βρεθεί θετικοί στην μετάλλαξη Όμικρον.

«Από τις 15 Δεκεμβρίου 2021, τον υποχρεωτικό περιορισμό των ατόμων των οποίων η εξέταση αλληλούχισης των θετικών δειγμάτων τους αφορά στο στέλεχος Όμικρον ή οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική μετάλλαξη, σε χώρους που θα υποδείξει το Υπουργείο Υγείας. Νοείται ότι οι επαφές των συγκεκριμένων κρουσμάτων είναι υποχρεωμένες να παραμένουν σε αυτοπεριορισμό, ανεξαρτήτως εμβολιαστικής κάλυψης, ακολουθώντας το πρωτόκολλο του υπουργείου Υγείας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υπουργός Υγείας της Κύπρου Μιχάλης Χατζηπαντέλας και σήμερα βλέπουμε ότι τα κυπριακά ΜΜΕ αναφέρονται και αυτά σε «υποχρεωτικό περιορισμό».

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα γι’ αυτή την είδηση. Πού θα τους πάνε; Θα αφορά μόνο όσους βρεθούν θετικοί στην Όμικρον; Στο μέλλον που θα κυριαρχήσει (όπως λένε οι επιστήμονες) η Όμικρον τι θα γίνει;

Πηγή: pronews.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ