Ιατρικός Σύλλογος Κω: Ενημέρωση πολιτών

7
863

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ– ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

 

Ο Ιατρικος Συλλογος  Κω, θέλοντας να προασπίσει τη δημόσια υγεία και να  συμβάλλει στον περιορισμό των κρουσμάτων του κορονοιού, καλεί τους πολίτες της Κω να εμβολιαστούν κατά του COVID19, καθώς ο εμβολιασμός παραμένει η μοναδική ασπίδα προστασίας που διαθέτουμε. Με αυτό τον τρόπο προστατεύουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους γύρω μας.

 

Επίσης για την προστασία μας και από τον ιό της γρίπης, δεν ξεχνάμε :

  • Χρήση μάσκας
  • Τήρηση αποστάσεων
  • Αποφυγή συνωστισμού
  • Τήρηση μέτρων υγιεινής (συχνό πλύσιμο χεριών, χρήση αντισιπτικού, συχνό αερισμό κλειστών χώρων κλπ).

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναρωτηθείτε τα εξής….

    1. Είναι το εμβόλιο εγκεκριμένο;
    2. Έχουν γίνει εκτεταμένα τεστ πριν βγεί;
    3. Εάν είναι για το καλό σας γιατί αν εμβολιαστειτε πρέπει να βάλετε μάσκα και να κρατάτε αποστάσεις;

    https://www.bitchute.com/video/8SxaSxjAxDQO/

    https://brandnewtube.com/watch/if-this-does-not-wake-you-up-nothing-will_vQi5JUAmJlbeFSp.html

  2. Είστε εκτός τόπου και χρόνου.Στα ξενοδοχεία και τις τουριστικές επιχειρήσεις

    που έχουν πελατολόγιο ξένους,δεν υπάρχει συμμόρφωση. Οι υπάλληλοι επειδή βαρέθηκαν να τσακώνονται ,τα έχουν παρατήσει.
    Γι αυτό και τα παράτησε η ίδια η Κυβέρνηση και τ’ άφησε ελεύθερα.
    Όλα χύμα,για τα συμφέροντα που εμπλέκονται με τον τουρισμό.

    • Γι’αυτό καλό είναι ,ο καθένας να παίρνει τη απόφαση αβίαστα ,όποιος επιθυμεί να εμβολιαστεί να το κάνει ,κ οποίος δεν επιθυμεί να μην το κάνει ,απλά να υπάρχουν αποστάσεις κ μάσκες ,ο χρόνος κ η ιστορία θα δείξει ποια πλευρά είχε δίκιο .Μέχρι τώρα κανείς δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη κ με ελαφρά την καρδία πίεσαν κ εκβίασαν ανθρώπους να το κάνουν αλλιώς έχαναν την δουλειά τους δηλαδή το ψωμί τον παιδιών τους .Θα μπορούσαν να συνεχίσουν να εργάζονται με τα τεστ ,κ με μάσκες .Γιατί όπως μαθαινουμε πέθαναν κ αρκετοί από το εμβόλιο ,οπότε μάλλον δεν είναι για όλους ,κάποιους τους πείραξε θανασημα .Θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη για αυτούς που έχασαν την ζωή τους από το εμβόλιο;;; Για παράδειγμα η φαρμακοβιομηχανία ,οι κύριοι των καναλιών η ο προθυπουργος ,κάνεις ?????

      • Μπαίνουν μέσα σε Σ.Μαρκετ στο Τιγκάκι, ελέγχουν τους υπαλλήλους αν φοράν μάσκα κ.λ.π. αλλά τσιμουδιά για τους ξένους που ούτε τα προσχήματα κρατούσαν .Το ίδιο στα λεωφορεία,,στις ταβέρνες..ξέρω επαναλαμβανόμενους πού πάνε και τρώνε σε γείτονα αλλά δεν θέλουν να βάλουν μάσκα, αρνούνται και χρησιμοποιούν τις W.C που πάνε όλοι οι υπόλοιποι.
        Ξεφτίλα κράτος.
        Μετά από τις καλές κριτικές των τοπικών εκπροσώπων άφησε ελεύθερα όλα,με μια αλλόκοτη απόφαση την ίδια μέρα που πιάσαμε 15.000 νεκρούς.
        Τα έχουν παίξει στην κυριολεξία.

  3. όλα ελεύθερα και ο Θεός βοηθός … σε 15 μέρες θα φανεί αν είχαν δίκιο οι γιατροί ή τα μεγάλα συμφέροντα … τα μεγάλα συμφέροντα όμως αν αρρωστήσουν στα καλύτερα νοσοκομεία θα τα πάνε … εμάς στο κοτέτσι εδώ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ