Οι πνευμολόγοι Flavian Grosan και Λεωνίδας Στέλλας αποκαλύπτουν… Τα λάθη των νοσοκομείων που «κοστίζουν» ανθρώπινες ζωές

4
2039
Οι δύο αυτοί καταξιωμένοι πνευμονολόγοι έχουν πετύχει κάτι πολύ ενδιαφέρον… Η Ρουμάνα πνευμονολόγος κατάφερε με τις ιατρικές της γνώσεις να θεραπεύσει όλους τους ασθενείς της με Covid-19 οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τους 1000… Στο νοσοκομείο της Ρουμανίας όπου δραστηριοποιείται η ίδια και η ιατρική της ομάδα δεν είχε ούτε έναν θάνατο Covid…!!! Τεράστιο είναι και το κατόρθωμα του πνευμονολόγου Λεωνίδα Στέλλα που κατάφερε να δώσει αρκετά εξιτήρια μέχρι και σε 85άχρονους… Το νοσοκομείο της Πάτρας όπου εργάζεται αυτός και η ιατρική του ομάδα έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά θανάτων Covid σ’ όλη την Ελλάδα… Και ίσως και στην Ευρώπη. Οι δύο αυτοί έμπειροι πνευμονολόγοι πέτυχαν τα θετικά αποτελέσματα τους αντιμετωπίζοντας τις πνευμονίες από Covid-19 όπως και τις υπόλοιπες που προέρχονται από ιογενή λοίμωξη…!!!
Πνευμονολόγος Flavian Grosan:    
1) Eφαρμόζω το παραδοσιακό πρωτόκολλο για έναν ασθενή με πνευμονία από ιογενή λοίμωξη και όχι το πρωτόκολλο Covid-19 που «σκοτώνει» τους ασθενείς μέσα στα νοσοκομεία.
2) Χορηγώ φάρμακα όπως η Κλαριθρομυκίνη ενώ απαγορεύω την χορήγηση Kaleta και Κωδεΐνης.
3) Αποφεύγω την διασωλήνωση και όταν είναι απαραίτητο χορηγώ 2-3 λίτρα οξυγόνου ανά λεπτό και όχι 20 λίτρα υπό πίεση, που οδηγούν σε θάνατο.
Πνευμονολόγος θεραπεύει ασθενείς της με Covid, με δικές της μεθόδους 
Η πνευμονολόγος Flavia Groșan κατήγγειλε ότι: « το πρωτόκολλο Covid που εφαρμόζεται σε νοσοκομεία είναι αυτό που «σκοτώνει» τους ασθενείς».
 
Oradea doctor: hospital Covid protocols are what’s killing patients
Πνευμονολόγος Λεωνίδας Στέλλας:    
1) Θεωρώ ότι σχεδόν οι μισές διασωληνώσεις δεν θα έπρεπε να γίνουν. 
2) Η Covid-19 δεν είναι θανατηφόρα νόσος.
3) Θεωρώ γελοίο να «πεθαίνουν» ασθενείς από κορωνοϊό.
 
Πάτρα – Λ. Στέλλας: «Ο covid δεν είναι θανατηφόρα νόσος» – Ο γιατρός που μοιράζει εξιτήρια σε 85χρονους.
Λ. Στέλλας: 50% λιγότερες διασωληνώσεις υπό προϋποθέσεις.
Ιωάννης Κουτσικίδης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εάν είναι αλήθεια αυτά που ισχυρίζονται οι δύο πνευμονολόγοι που μάλλον είναι διότι δεν θα έπαιρναν τέτοιο ρίσκο να τα βάλουν μ’ όλο το «σύστημα»… Τότε μιλάμε για εσκεμμένη γενοκτονία…

    • Τώρα το καταλάβατε ; Να μην αφήνετε τους δικούς σας να τους δυασωλινουνιυν είναι σίγουρος θάνατος

  2. Ελεος πια.Ακομα διαβαζετε στο ιντερνετ νεα που μετα απο δυο μερες δεν υπαρχουν και τα ιοθετητε λες και εισαστε ιδικοι αμεσως αρκει να ειναι μειωψηφια .

    • Ακριβώς επειδή δεν είμαστε «ειδικοί»… Ακούμε τους ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ειδικούς όπως τους δύο πνευμονολόγους Λεωνίδα Στέλλα και Flavian Grosan και όχι τους ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ειδικούς «τηλεγιατρούς» που με τα πρωτόκολλα θεραπείας που έχουν εγκρίνει… Στέλνουν τους συνανθρώπους μας… «Αδιάβαστους»…!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.