«Ανύπαρκτοι οι έλεγχοι των εμβολίων mRNA για τον COVID- Μεταλλάξεις – παρενέργειες» (ΒΙΝΤΕΟ Γιατρός Δ. Αντωνίου)

8
1059

Ο Δ. Αντωνίου, ο γιατρός που σταμάτησε τους εμβολιασμούς με εμβόλια mRNA διότι δεν έχουν λάβει άδεια από τον ΕΟΦ και επομένως είναι επισήμως πειραματικό.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Περί του εμβολίου για τον κορωνοϊό ( Δρ Ελπιδοφόρου Σωτηριάδη - Χάρβαρντ)

  http://aktines.blogspot.com/2020/11/blog-post_959.html
  Παρόμοια εμβόλια mRNA που έχουν δοκιμαστεί σε εθελοντές οδήγησαν στην πρόκληση διαφόρων παρενεργειών συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης μυοπάθειας η οποία προκαλείται από τοξικότητα στα μιτοχόνδρια, παγκρεατίτιδας, λιποδυστροφίας, ηπατικής στέατωσης και βλαβών στα νεύρα. Μια ακόμα πιθανή παρενέργεια αυτών των εμβολίων είναι η εμφάνιση αυτοάνοσων νοσημάτων. Παραδείγματα αυτοάνοσων νοσημάτων είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα, ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, η κατά πλάκας σκλήρυνση και άλλα. Ένα τέτοιο παράδειγμα αυτό-άνοσου νοσήματος είναι και η πρόσφατη εμφάνιση σοβαρής παρενέργειας κατά τις δοκιμές του εμβολίου της Οξφόρδης (AstraZeneca) σε δύο εθελόντριες στην Αγγλία. Οι συγκεκριμένες εθελόντριες εμφάνισαν αιφνίδια εγκάρσια μυελίτιδα. Εγκάρσια μυελίτιδα είναι η φλεγμονή του νωτιαίου μυελού, η οποία μπορεί να εμφανιστεί όταν ο οργανισμός μας αρχίζει να παράγει αντισώματα εναντίον των νευρικών μας κυττάρων. Στις συγκεκριμένες εθελόντριες, εμφανίστηκε το πρόβλημα μετά την χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Οξφόρδης.

 2. Είπαμε τουλάχιστον για 24 μήνες θα γίνουμε πειραματόζωα μετά θα δούμε τι έπεται!!!!
  Δεν είναι δικιά μου άποψη , οι εταιρείες που τα φτιάχνουν το έχουν επισημάνει!!!!
  Γι’αυτό δεν περνούν και καμία ευθύνη για παρενέργειες.

  • Ναι, όπως και για τις χειρουργικές επεμβάσεις και τις θεραπείες κατά του καρκίνου,

   αλλά τις παίρνει ο ασθενής για το δικό του καλό, της οικογένειάς του και της κοινωνίας του!!!! Όπως τις ίδιες ευθύνες πήραν και οι υπεύθυνοι γονείς σας όταν σας εμβολίαζαν!!!!!

   • όταν μας εμβολίαζαν οι γονείς μας ……………… μας έκαναν εμβόλια που είχαν δοκιμαστεί επί ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ .. και όχι μηνών ..

    • ούτε πέθαιναν φριχτά 5500 Έλληνες, λόγω ενός ιού του αναπνευστικού, μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ας μείνουμε τότε κλειστοί για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τότε, μέχρι να ικανοποιηθείς ότι είσαι έτοιμη για το εμβόλιο.

 3. μπράβο στον σταθμό που προβάλλει και την άλλη άποψη
  όχι μόνο τους ψεκασμένους-εμβολιασμένουνς-ζομπι που τα παίρνουν χοντρά (βλέπε τηλεόραση)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.