Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων Μονίμου Αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Κω

1
1527

Θέμα: «Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων Μονίμου Ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 παρουσία της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας Αιματολόγου κας Διονυσίας Διονυσοπούλου και της Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κας. Όλγας Ιωαννίδου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας κ. Γεώργιου Σανιδά από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή. Αμέσως μετά την ορκωμοσία ο Ιατρός ανέλαβε καθήκοντα.

Το ΓΝ-ΚΥ ΚΩ ενισχύεται με τρίτο μόνιμο Αναισθησιολόγο. Σημειώνουμε ότι μέχρι σήμερα ο Ιατρός υπηρετούσε στο Νοσοκομείο μας ως Επικουρικός Ιατρός. Με την μονιμοποίηση του Ιατρού δίνεται η ευκαιρία στην Διοίκηση του Νοσοκομείου να προσληφθεί νέος επικουρικός ιατρός ειδικότητας που έχει ανάγκη η ιατρική υπηρεσία του νοσοκομείου μας.

Η Διοίκηση, η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής και το σύνολο του Ιατρικού, νοσηλευτικού, επιστημονικού και λοιπού προσωπικού του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ επιθυμούν δημοσίως να ευχηθούν στον Ιατρό να είναι πάντα υγιής και να προσφέρει για πολλά χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα χειρουργεία, στα επείγοντα του Νοσοκομείου και στους ασθενείς του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.