Κατάκολο : Δραματικές στιγμές για 4.500 επιβάτες και μέλη του πληρώματος – Εγκλωβίστηκε από τους ισχυρούς ανέμους στην μέση του λιμανιού

1
5885

»Κολλημένο» εδώ και ώρες στο λιμάνι Κατακόλου παραμένει το κρουαζιερόπλοιο MSC Splendida λόγω των ισχυρών ανατολικών νοτιοανατολικών ανεμών που πνέουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, από την πίεση των ισχυρών ανέμων έσπασαν 11 από τους 17 κάβους που κρατούσαν το πλοίο στο ντόκο και αυτήν την ώρα το ρυμουλκό προσπαθεί να το συγκρατήσει για να μην το παρασύρουν οι άνεμοι στον κεντρικό προβλήτα.

Με την ένταση που πνέουν οι άνεμοι είναι αδύνατο αυτήν την ώρα να βγει από το λιμάνι το μεγάλο κρουαζιερόπλοιο.

Νεότερη ενημέρωση:

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, στο πλοίο επιβαίνουν 3.256 τουρίστες και 1.261 μέλη πληρώματος οι οποίοι αγωνιούν για την εξέλιξη του απεγκλωβισμού του πλοίου από λιμάνι.

Νεότερη ενημέρωση:

Το πλοίο είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από το λιμάνι της Τεργέστης και το Κατάκολο ήταν ο πρώτος σταθμός της συγκεκριμένης κρουαζιέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το πλοίο έχει κολλήσει σε αβαθή του λιμανιού καθώς το έσπρωξαν εκεί ριπές 9 μποφόρ την ώρα που ετοιμαζόταν να αποπλεύσει.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται στο Κατάκολο μεγάλα ρυμουλκά που θα επιχειρήσουν την αποκόλληση του, εάν δεν έχει επιτευχθεί αυτό ως τότε με άλλα μέσα.

Πηγή : ilialive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι κακόμοιροι υποφέρουν μέσα στο πεντάστερο πλοίο.Καθυστέρησε η αναχώρηση τους .Τραγικό.Έπνιξαν την στεναχώρια τους στα εστιατόρια και μπαρ του πλοίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ