Καρχαρίας ξεβράστηκε παγωμένος σε παραλία της Μασαχουσέτης – Φωτογραφίες

1
2398

Το μεγάλο ψάρι πιστεύεται ότι τραυματίστηκε στο πλευρό του

Ένας νεκρός και… κατεψυγμένος καρχαρίας ξεβράστηκε στην παγωμένη παραλία στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Μια τοπική φωτογράφος έπεσε πάνω στο κουφάρι του καθώς έκανε τη βόλτα της στην παραλία, η οποία εύστοχα λέγεταο Cold Storage Beach.

Η φωτογράφος, Amie Medeiros, τράβηξε τη φωτογραφία του καρχαρία και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στα σχόλιά της ανέφερε ότι το παγωμένο ζώο δεν ήταν «αυτό που περίμενα να βρω».

 

Το μεγάλο ψάρι, που πιστεύεται ότι είναι ένας καρχαρίας porbeagle, μπορεί να πέθανε από τραυματισμό στο πλευρό του. Οι φωτογραφίες της Mederios δείχνουν ότι έχει χαρακιές πάνω από τα πτερύγιά του.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο πάγος κάλυψε τμήματα του κουφάριου καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της παραλίας, καθώς οι θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από το μηδέν στην περιοχή.

Οι καρχαρίες στα νερά του Κέιπ Κοντ ήταν σύνηθες φαινόμενο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν επιλέξει την εν λόγω παραλία για τα μπάνια τους. Παραλίες σε ολόκληρη την ανατολική ακτή έκλεισαν λόγω των καρχαριών αλλά και κάποιων μικρών επιθέσεων.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μασατσούτσες λέγεται κανονικά. Όσο για το ψάρι 🐟 είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής και υπερθέρμανσης του πλανήτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ