Δράση παράκτιου και υποβρύχιου καθαρισμού του βυθού από το Neptune Hotels που διαδίδει τον εθελοντισμό και την αγάπη για το περιβάλλον

1
677

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022: To Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa σε συνεργασία με την HELMEPA και την εταιρεία καταδύσεων Silent Explorers, διοργάνωσε στις 24 Ιουλίου δράση για τον καθαρισμό της παραλίας και του βυθού δίπλα από το ξενοδοχείο, τηρώντας για άλλη μια χρονιά τη δέσμευσή του σε ότι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του ξενοδοχείου, το προσωπικό και οι επισκέπτες συμμετείχαν στην εθελοντική δράση. Εθελοντές όλων των ηλικιών ένωσαν τις δυνάμεις τους και συγκέντρωσαν σημαντικό όγκο σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων υλικών, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στη μείωση των απορριμμάτων που καταλήγουν στη θάλασσα. Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες, 59 άτομα μεταξύ αυτών 22 παιδιά, απομάκρυναν όγκο σκουπιδιών 22 kg. και έστειλαν μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

«Η έννοια της βιωσιμότητας είναι συνυφασμένη με την κουλτούρα του Neptune Hotels. Αντιμετωπίζουμε την προστασία του περιβάλλοντος, ως αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής μας και με την εθελοντική αυτή δράση που υλοποιείται κάθε χρόνο από το ξενοδοχείο, θέλουμε αφενός να συνεισφέρουμε στην απορρύπανση των ακτών μας, αλλά  κυρίως να επικοινωνήσουμε το μήνυμα ότι η προστασία των θαλάσσιων και παράκτιων οικοσυστημάτων αποτελεί υπόθεση όλων μας. Και επειδή η νότια πλευρά της Κω διαθέτει ένα τεράστιο παραλιακό μέτωπο, που αποτελεί σημαντικό κομμάτι του οικοσυστήματος μας, οφείλουμε να το φροντίζουμε και να το προστατεύουμε.» δήλωσε σχετικά ο κ. Κώστας Ζαρίκος, γενικός διευθυντής του Neptune Hotels.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΟΛΛΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΠΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΆΣΕΙΣ ΑΥΤΈΣ. ΠΆΝΤΑ ΕΊΧΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΆ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΈΜΑΤΑ. ΕΎΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΏΡΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΠΈΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ