Midlife Crisis F.C. Η «Οδύσσεια» των στελεχών εταιρειών από το Ντουμπάι στην Κω

1
1799

Midlife Crisis F.C.: Σε μια μοναδική περιοδεία στα Δωδεκάνησα, χρησιμοποιώντας 8 γιοτ για την περιπέτεια μας στο Αιγαίο, φτάσαμε στο νησί της Κω. Ένα υπέροχο καλωσόρισμα, μας περίμενε ο κ. Στέργιος Χατζηστέργου και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΔΟΠΑΒΣ.

Ο χώρος ήταν το στάδιο Ανταγόρα, πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο με νέα επιφάνεια 6G. Μετά από παρουσιάσεις και από τις δύο ομάδες και καλωσόρισμα από τον δήμαρχο κ. Θεοδόση Νικηταρά, ο αγώνας μας οδήγησε σε λάθος τέλος ενός θρίλερ 8-5. Δύο γκολ ο καθένας για τους Simon Imbert και Alex Bokonjic και ένα ακόμη από τον αρχηγό μας και παίκτη του αγώνα David Pope.

Τα τοπικά ΜΜΕ ήταν παρόντα και οι συνεντεύξεις έγιναν στο γήπεδο και αργότερα στο εστιατόριο Αγορά στην καρδιά της Παλιάς Πόλης, ιδιοκτησίας του αρχηγού της τοπικής ομάδας Κώστα. Με αυθεντική μουσική στα μπουζούκια, μερικές χορευτικές δεξιότητες με την Αντιδήμαρχο κ. Σέβη Βλάχου και τις κυρίες των τοπικών ΜΜΕ, διασκεδάσαμε υπέροχα.

Το πάρτι των 40 δυνατών Midlife περιελάμβανε πολλούς θαυμαστές που ταξιδεύουν και ήταν ιδεατό που ο Geoff Tranter επιλέχθηκε ως ο τελευταίος συνεντευξιαζόμενος, για να δώσει την οπτική όσων είχαν φτιάξει αυτή τη σύγχρονη ελληνική Οδύσσεια μόνο και μόνο για να βρυχηθούν στους ήρωές τους!».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ