Μιχάλης Aρβίθης ο άνθρωπος με 700 διακομιδές ασθενών με το σκάφος του

0
2075

Ο Μιχάλης Αρβίθης ,ο άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια με το ιδιόκτητο σκάφος του έχει πραγματοποιήσει σε συνεργασία και με εντολές  ΕΚΑΒ και Λιμεναρχείου Καλύμνου,κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες 700 περίπου διακομιδές ασθενών, δεν κρύβει την ενόχληση του για αναφορά που έκανε ο Ιατρός Νικόλαος Γαβαλάς εναντίον του προσώπου τους και τις αιχμές που άφησε λέγοντας « Θα μπορούσε να είχε φύγει ο Αρβίθης για παράδειγμα. Εδώ κάτω ήταν και μόλις μας είδε έφυγε. Τι να πω τώρα». Αφορούσε στο περιστατικό της εκτάκτου μεταφοράς την περασμένη Παρασκευή ασθενούς που βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση στη Ψέριμο.

Ο Μιχάλης Αρβίθης μιλώντας στο kalymnos-news.gr χθες Σάββατο, δεν έκρυψε την ενόχληση του για τα όσα είπε ο Νικόλαος  Γαβαλάς επισημαίνοντας ότι δεν γνωρίζει τις διαδικασίες αν και γιατρός ,καθώς και τη συγκίνηση του για το μεγάλο έργο που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια με τις διακομιδές ασθενών.

Επίσης ο Μιχάλης Αρβίθης αναφέρθηκε στην πλήρη εγκατάλειψη της Ψερίμου από τη Δημοτική αρχή, λέγοντας χαρακτηριστικά «Την μισούν την Ψέριμο»

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Αρβίθης στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

 

πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ