Σίδνεϊ: Ψαράδες έπιασαν στα δίχτυα τους έναν καρχαρία 394,5 κιλών – Δείτε φωτογραφίες

0
1636

Οι ψαράδες έδωσαν μάχη με το πελώριο κήτος για 45 περίπου λεπτά και τελικά κατάφεραν να το πιάσουν στα δίχτυα τους

Ένας τεράστιος καρχαρίας 394,5 κιλών πιάστηκε από ομάδα ψαράδων στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Μάλιστα οι ψαράδες έδωσαν μάχη με το πελώριο κήτος για 45 περίπου λεπτά και τελικά κατάφεραν να το πιάσουν στα δίχτυα τους. Σύμφωνα με την Daily Mail οι ψαράδες που έχουν επιδοθεί στο παιχνίδι αλίευσης πελώριων ψαριών στη Νέα Νότια Ουαλία διανύουν μία από τις καλύτερες σεζόν τους εδώ και 30 χρόνια.

Ωστόσο το συγκεκριμένο άθλημα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις καθώς πολλοί εκφράζουν τις επιφυλλάξεις τους επειδή αναρτώνται στο διαδίκτυο φωτογραφίες με τα νεκρά ζώα. Ένας ιδιοκτήτας καταστήματος δολομάτων και αλιευτικού εξοπλισμού πέρυσι μίλησε στο ABC και τόνισε πως «οι ψαράδες έχουν δικαίωμα να πάρουν τα ψάρια, αλλά θεωρείται ως άσχημο άθλημα».

Οι καρχαρίες – τίγρεις μπορεί να μην έχουν απειληθεί μέχρι τώρα αλλά η Διεθνής Ένωση για τη Διατήρηση της Φύσης τις είχε καταγράψει ως «σχεδόν απειλούμενες».Οι καρχαρίες -τίγρεις ζουν σε όλα τα νερά τηςΑυστραλία. Μάλιστα μπορούν να μεγαλώσουν φτάνοντας τα 7,62 μέτρα και να ζυγίσουν πάνω από 800 κιλά.

karxarias1
karxarias2

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ