Και η Βίκυ Λέανδρος είχε ταξιδέψει πριν 10 μέρες με το κρουαζιερόπλοιο «Mein Shiff 6»

0
538

Χλιδή, συναυλίες και show στο κρουαζιερόπλοιο που βρέθηκαν 12 κρούσματα κορωνοϊού – Τουρίστες συνεχίζουν να απολαμβάνουν το ταξίδι τους  – Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας

Χλιδή, συναυλίες και show κυριαρχούν στο κρουαζιερόπλοιο «Mein Shiff 6», το οποίο επιστρέφει εκτάκτως στον Πειραιά μετά τον εντοπισμό 12 κρουσμάτων κορωνοϊού στο προσωπικό του.

Το «Mein Shiff 6», ήταν το κρουαζιερόπλοιο  που «έκοψε την κορδέλα» της επανεκκίνησης της κρουαζιέρας στις 13 Σεπτεμβρίου από την Κρήτη… για Κέρκυρα και Πειραιά υποσχόμενο στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

ploio1
ploio2

Το πρόγραμμά του απλό. Ξεκινούσε κάθε Κυριακή από το Ηράκλειο της Κρήτης, την Τρίτη έφτανε Πειραιά και το ίδιο βράδυ έφευγε για Κέρκυρα για να καταλήξει την Παρασκευή και πάλι στο Ηράκλειο. Κάποιοι από τους επιβάτες ανανεώνονται και κάποιοι όχι.

Όλοι οι επιβάτες πριν την επιβίβαση τους είχαν υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Στο πλοίο βρισκόταν και είχε φωτογραφηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου και η τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος.

w3rzfdds
dadfaadffrgsaret
gsdgrfsgsfgsdg
aadfafafafawer

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr ακόμη και σήμερα το πρωί, που έγινε γνωστό πως 12 μέλη του πληρώματος έχουν διαγνωστεί θετικά στον κορωνοϊο, οι -κυρίως Γερμανοί- τουρίστες συνεχίζουν να απολαμβάνουν το ταξίδι τους.

Άλλοι στις ξαπλώστρες τους και άλλοι στα δωμάτια τους με τις συντρόφους τους.

fsgdsv
324rr
ασφαψω

Κάποιοι είναι ακόμη δίπλα στην πολυτελή πισίνα στον τελευταίο όροφο του γιγαντιαίου κρουαζιερόπλοιου και απολαμβάνουν την ημέρα, τη στιγμή που το πλοίο έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής για το λιμάνι του πειραια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Mein Shiff 6», αναμένεται να φτάσει αύριο τα ξημερώματα στην πύλη με τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι.

Εκεί ειδικά συνεργεία του ΕΟΔΥ αναμένεται να πραγματοποιήσουν και πάλι το τεστ για τον κορωνοϊό στα 12 μέλη του πληρώματος τα οποία βγήκαν θετικά.

Παράλληλα αύριο τα ξημερώματα αναμένεται να γίνει και νέος έλεγχος στις ιχνηλατημένες επαφές των μελών του γιγαντιαίου πλοίου καθώς υπάρχουν έντονοι φόβοι και μεγάλη ανησυχία πως η διασπορά είναι μεγάλη και στις τάξεις των επιβατών.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ