Κοινωνική Προσφορά Συλλόγου Ποντίων Κω, ο «Ξενιτέας»: Ανέλαβε τα έξοδα απολύμανσης του Λιμεναρχείου Κω & των σκαφών του

14
3308
Συμπατριώτες Κώοι, φίλες και φίλοι.
Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που ζούμε, ο Συλλόγος Ποντίων Κω, ο «Ξενιτέας, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, αποφάσισε να συνδράμει στην καταπολέμηση της Πανδημίας.
Κατόπιν των παραπάνω και γνωρίζοντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν οι άντρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος το τελευταίο διάστημα, επικοινωνήσαμε με τον Λιμενάρχη Κω, κ.Χαμέτη Παντελή, προκειμένου να του γνωστοποιήσουμε την πρόθεση μας, να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τα έξοδα της απολύμανσης των χώρων του Λιμεναρχείου και των σκαφών που επιχειρούν αυτό το διάστημα.
Το αίτημα μας , μετά χαράς έγινε αποδεκτό.
Με αυτόν τον τρόπο , θεωρούμε ότι βοηθάμε και ευχαριστούμε εμπράκτως, αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα να μείνουνε σπίτι, κοντά στις οικογένειες τους αυτές τις δύσκολες ημέρες, καθώς δίνουν τον δικό τους αγώνα , για  την υπεράσπιση των θαλάσσιων συνόρων της Πατρίδας μας.
Η απολύμανση ολοκληρώθηκε σήμερα 24/3 με την συνδρομή ιδιωτικής απολυμαντικής εταιρείας.
Ευχόμαστε ολόψυχα, Υγεία , Ευλογία και Υπομονή σε όλον τον κόσμο, στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος , Χαράλαμπος Ναβροζίδης.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρωτοφανές!!!, Ένα μεγάλο μπράβο στους Πόντιους και μια μεγάλη ντροπή στο Κράτος…αν είναι δυνατόν να μην μεριμνήσει για την απολύμανση του λιμεναρχείου και των σκαφών του….ΝΤΡΟΠΗ!!!

  2. Μπράβο για την πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΞΕΝΙΤΕΑ». Τις ημέρες αυτές που αγρυπνούν οι αποτρεπτικές δυνάμεις μας και ιδίως οι θαλασσόλυκοι του Λιμενικού και του Πολεμικού μας Ναυτικού, εμείς σαν απλοί πολίτες οφείλουμε όχι μόνον ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, αλλά έμπρακτα να προσφέρουμε την όποια μικρή μας συνδρομή.

  3. Πρόεδρε πέρα από την Πολιτική, (εγώ από άλλη παράταξη είμαι) , αλλά μπράβο σας και μπράβο σου. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργείς είναι αξιέπαινος και στην Πολιτική ακόμα δεν προκαλείς και δεν τοποθέτησε αρνητικά δημόσια για κανέναν, όταν άλλοι απλά βρίσκονται στα λόγια. Μπράβο που κρατάς ενωμένο τον Σύλλογο σας και μακάρι κάποια στιγμή να συνεργαστούμε. Τουλάχιστον εσύ κάνεις έργα και είσαι δραστήριος και χαμογελαστός!!!

  4. Βλέπω 1-2 σχόλια με συννεφάκια. Κάτι σας χάλασε και πάλι. Μάλλον τα έχετε και με τον εαυτό σας, ντροπή βρε. Δεν πειράζει. Μπράβο και μόνο μπράβο για τέτοιες ενέργειες. Μπράβο Πόντιοι αδέρφια μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.