ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με τιμητικές διακρίσεις, πλούσια δώρα, χορό & διασκέδαση η βασιλόπιτα του Ναυτικού Ομίλου Κω στη Νέα Φαντασία

2
2356

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε εορταστική ατμόσφαιρα με πολύ χορό, διασκέδαση πλούσια δώρα και τιμητικές διακρίσεις στους ναυταθλητές μας για τις επιτυχίες τους, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η εκδήλωση βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Κω στη Νέα Φαντασία.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ο Βουλευτής Δωδ/σου Β. Υψηλάντης και πολλά μέλη και φίλοι του Ναυτικού Ομίλου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου ο π. Κωνσταντίνος Κεχριμπάρης.

Όλοι οι παριστάμενοι διασκέδασαν και χόρεψαν σε ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα με νησιώτικα και λαϊκά με την ορχήστρα των: Κυριάκου Παππούλη, Ιπποκράτη Πατάκου και Μεχμέτ Τσελεπή.

Τυχεροί της εκδήλωσης που βρήκαν το φλουρί ήταν οι: Πάρης Χατζηστρατής και Γιώργος Μπελογιάννης.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαράδεκτος ο νεοεκλεγής δήμαρχος …ήταν ώρα και στιγμή να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο για το ΝΟΚ; Απλά για άλλη μια φορά δείχνει το πραγματικό του χαρακτήρα,που είναι εμπαθής και γλοιώδης.
    Έχει καταντήσει γραφικός….απαράδεκτος για άλλη μια φορά…κρίμα 😔στη ζωή μας πρέπει να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα😔έδειξε μίσος…πολύ μίσος….κρίμα,γιατί έτσι που βαδίζει,θα χάσει πολύ γρήγορα.

    • Συγγνώμη. ..που είδατε το απαράδεκτο στην ομιλία του κυρίου Δημάρχου Κω;;; Την ακούω συνεχώς και το μόνο που διακρίνεται είναι το ενδιαφέρον του για την σωτηρία της περιοχής και της απόδοσης της στην κωακη κοινωνία! !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ