Ρόδος: Η εκπληκτική θαλαμηγός και το μυστήριο του ιδιοκτήτη της που λύθηκε γρήγορα [pics]

0
523

Στη Ρόδο κατέπλευσε χθες το απόγευμα (28-03-2018) μία από τις μεγαλύτερες θαλαμηγούς του κόσμου. Ανήκει στην κατηγορία των σούπερ γιοτ και ονομάζεται Lady Christine.

Ιδιοκτήτης της είναι ο Σκωτσέζος επιχειρηματίας Irvin Laidlaw, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη μεγάλη Βρετανία, με την περιουσία του να πλησιάζει τα 750 εκατομμύρια λίρες.

Το πολυτελές σκάφος μήκους 68 μέτρων,  έδεσε στην είσοδο του εμπορικού λιμανιού και όπως ήταν φυσικό παρά τη συννεφιά που επικρατούσε συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών περαστικών που σταμάτησαν για να τη θαυμάσουν.

Ο ιδιοκτήτης της δαπάνησε αρκετά χρήματα για την κατασκευή της θαλαμηγού του το 2010 που φέρει και το όνομα της συζύγου του. Οι δέκα επιβάτες που μπορούν να φιλοξενηθούν απολαμβάνουν  άνετες και πολυτελείς διακοπές με τη βοήθεια του εικοσαμελούς πληρώματός του, στις πέντε καμπίνες που διαθέτει.

Σημειώνεται ότι ο 75 χρονος ιδιοκτήτης της, που μάλιστα έχει και τον τίτλο του λόρδου καθώς είναι πρώην μέλος της βουλής των λόρδων διαθέτει σπίτια σε αρκετά μέρη του κόσμου, ενώ έχει μία μεγάλη συλλογή από σκάφη, αυτοκίνητα και ελικόπτερα. Μάλιστα πολλά αυτοκίνητα και σκάφη από αυτά έχουν πάρει μέρος σε αγώνες και έχουν κερδίσει βραβεία.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ