«Όταν η μεταφυσική συναντά την επιστήμη» μια διόρθωση από τον Ακαδημαϊκό κ. Γ. Κοντόπουλο

0
536

Κύριοι,

Έλαβα γνώση μιάς δημοσίευσής σας της 27-4-2018 με τίτλο “Όταν η μεταφυσική συναντά την επιστήμη: Ο νέος πρόεδρος του ΕΛΔΟ και τα θαύματα από τον «Σοφό Άγιο Πορφύριο της Τεχνολογίας»”, όπου αναφέρονται ωρισμένες ανακρίβειες που με αφορούν.

Το 2013 ο κ. Πρωτοπαπάς είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του μία δημοσίευση με το ίδιο περιεχόμενο με την δική σας δημοσίευση. Αμέσως μόλις έλαβα γνώση της δημοσίευσης εκείνης του έστειλα την συνημμένη επιστολή μου της 10-4-2014  όπου του γράφω σαφώς ότι όλα όσα αφορούν εμένα είναι εντελώς φανταστικά. Ούτε ο π. Πορφύριος μου είπε ποτέ κάποια  πρόβλεψη για το APOLLON 13, ούτε είχα καμιά ανάμειξη στις εκτοξεύσεις της NASA, και είναι εντελώς ανυπόστατο το ότι με φώναξαν οι επιστήμονες της NASA και ότι τους είπα οτιδήποτε «οδηγίες του Αγίου».

Σε απάντηση ο κ. Χ. Πρωτοπαπάς μου έστειλε την συνημμένη ηλεκτρονική επιστολή του της 16-5-2014 όπου λέγει ότι άκουσε κάποιον να λέει αυτά που έγραψε και ζητεί συγγνώμην γιατί δεν ήλθε σε επαφή μαζί μου ώστε να διασταυρώσει την πληροφορία αυτή.

Κατόπιν αυτού αφαίρεσε από την ιστοσελίδα του το σχετικό κείμενο πράγμα το οποίο διαπίστωσα και εγώ ο ίδιος.

Επομένως απορώ πως κατόπιν των ανωτέρω εσείς αναδημοσιεύετε την πιό πάνω λανθασμένη πληροφόρηση.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή μου, καθώς και την από 10-4-2014 επιστολή μου πρός τον κ. Πρωτοπαπά και την από 16-5-2014 απάντησή του.

 

Με τιμή

Γ. Κοντόπουλος

Ακαδημαϊκός

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/04/Protopapas_Email.pdf»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/04/Protopapas_Letter.pdf»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ