Καματερός: Η Κουντουρά στην Κω-Προτάσεις για το all inclusive

19
854

 

Καματερός: προτάσεις για το all inclusive – Η Κουντουρά στην Κω

Συζητήθηκε τη Δευτέρα 31/07/2017 στην Ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού προς την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά σχετικά με την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης επέκτασης του φαινομένου all inclusive στον τουρισμό.

Ο Ηλίας Καματερός αρχικά αναφέρθηκε στα σημαντικά αποτελέσματα της πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού, όπως η αύξηση των αφίξεων, η επέκταση της τουριστικής περιόδου κ.ά. με την επισήμανση όμως εμείς πρεπει να απαντάμε στο ερώτημα «ποιοι ωφελούνται απ’ αυτήν την αύξηση των αριθμών». Ένα προβλημα σε αυτό είναι και το all inclusive.

Σε σχέση με το φαινόμενο αυτό και τη ραγδαία ανάπτυξή του επισήμανε ότι η Κως αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα, με το τουριστικό προϊόν να έχει εκφυλιστεί και αυτό επιβεβαιώνεται από επίσημα στοιχεία που δείχνουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των «all inclusive» στην Ελλάδα λειτουργεί στην Κω.

Ο βουλευτής ανέφερε ότι η ουσιαστική αντιμετώπιση απαιτεί σχέδιο και χρόνο, αφού πρέπει να ενισχυθούν οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, η κρουαζιέρα, το γιώτινγκ, οι ημερήσιες εκδρομές από τα απέναντι παράλια, η αναβάθμιση υπηρεσιών των επιχειρήσεων εκτός ξενοδοχείων κ.ά.

Μέχρι τότε όμως, πρέπει να δούμε αν μπορεί να υπάρχει κυβερνητική παρέμβαση ώστε να μπει όρος στις νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία να μη λειτουργούν ως all-inclusive ή να μπουν χωροταξικά όρια κ.ά.

Μεγάλη ανακούφιση όμως, τόνισε, θα ήταν αν καταφέρναμε σε συνεννόηση με τους tour operators, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν είναι τελικώς αρνητικοί, να υπάρχει μια ημέρα ανά εβδομάδα σε κάθε ξενοδοχείο ελεύθερη του all inclusive. Αυτό βέβαια με τη συμφωνία και συνεργασία όλων των φορέων του νησιού.

Τέλος κάλεσε την Υπουργό να επισκεφθεί το νησί της Κω και σε συνεργασία με τους επαγγελματικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση να δρομολογηθούν οι αλλαγές αυτές που θα περιορίσουν το μοντέλο all inclusive και τη στρεβλή ανάπτυξη που αυτό επιφέρει, κάτι που αποδέχτηκε η κ.Κουντουρά, προσδιορίζοντας ως ημερομηνία επίσκεψης τη 10η Αυγούστου.

Γραφείο Τύπου

19 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ισότιμη αντιμετώπιση των aak incluss και των ελεύθερων μικροεπαγγελματιων,έλεγχος όχι μόνο χωροταξικός,αλλά αποθηκών,συναλλαγών,παραεμποριου,,συμβολαίων,εργασιακών συνθηκών,συμβάσεων εργασίας,δημοσιοποίηση ελέγχων όπως το ρεζιλικι κ η πανελλαδική διαπόμπευση του Λεριού επαγγελματία,έλεγχος παραεμποριου ,έλεγχος βιβλίων και των Ταξιδιωτικών γραφείων,δημοσίευση ονομάτων κλιμακίων που ελεγξαν τα τελευταία 5 χρόνια κ εκεί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

  • Τώρα που δεν κουνάει άλλη μια γλάστρα για περατζάδα με μπόλικα θα, θα, θα... ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ..

   Και στο πόδι θα μιλήσει για ένα θέμα το All inclusive που όμως δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα…

  • ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΕΙΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΦΠΑ 24 % ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ... και το ΤΈΛΟΣ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗΣ.

   Όλο νταϊλίκι και κούφιες … είσαι Κάπτεν Ηλία ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρε, τα ψήφισες ΟΛΑ….σαν υπάκουο ανθρωπάκι. Τώρα τι θα τολμήσεις να τάξεις ….στους βλάκες που σε πίστεψαν;;;

  • Η ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕΙΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, το 3ο και 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ με φόρους, φόρους, φόρους.. ΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ.

   Τώρα για να αποτελειώσει φέρνει δώρα για το νέο έτος μπουναμά λόγω νησιωτικότητας ΦΠΑ 24 % ΚΑΙ ΤΟ ΝΈΟ ΧΑΡΆΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΤΟ ΑΣΗΚΩΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗΣ.

 2. Για το ΦΠΑ 24 % και για το ΤΈΛΟΣ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ 01/01/18 ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ;;; ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ..

  Μετά το προσφυγικό με τα χιλιάδες τσαντίρια στις παραλίες και τα πάρκα της πόλης αποτέλεσμα της πρόσκλησης σε ΛΑΘΡΟ από την κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την βλακώδη απόφαση του ΚΥΡΙΤΣΗ το 2015 για σκληρή αντίσταση… που την πληρώσαμε και το 2016, το σεισμό εφέτος ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΜΕΙ… ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΤΙ;;;

  • ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!! Θα μας καταστρέψουν.

   Για όσα έχουν αποφασίσει και ψηφίζει για τους νησιώτες με αύξηση του ΦΠΑ στο 24 % λόγω νησιωτικότητας και το νέο χαράτσι που θα μας αποτελειώσει ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΆ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ… ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΣΑΝ ΖΏΑ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ.

 3. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ?ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ. ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΣΧΕΔΙΑ ΞΑΝΑ ΛΟΓΙΑ…ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

 4. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

  για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 6.000.000 ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ-ΜΟΛΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ -ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΚΑΤΑ 300 ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΚΑΛΑ.ΚΟΣΤΟΣ 4.500.000 ΕΥΡΩ.
  Η ΜΟΝΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΗΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΕΒΕΔ ΦΟΡΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.

 5. 209 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για στέγαση προσφύγων-μεταναστών σε διαμερίσματα!!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

  Το πρόγραμμα ESTIA για την υποστήριξη των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω της στέγασής τους σε διαμερίσματα και της παροχής προπληρωμένων καρτών, που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασαν οι Ευρωπαίοι Επίτροποι κύριος Χρήστος Στυλιανίδης, Δημήτριος Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.Μέσω αυτού του μηχανισμού, παροχής ειδικά ανθρωπιστικής βοήθειας, ανταποκριθήκαμε και συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις πολυάριθμες ανάγκες με τα μέσα που μας παρέχονται. Έχουν διατεθεί μέχρι τώρα 400 εκατομμύρια» δήλωσε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.euronews.com.ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΦΑΝΦΑΡΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕ.ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!!!!!ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!

 6. εκατονταδες εκατομμυρια ευρω ξοδευει η κυβενηση για τους λαθραιους και δεν εχετε 50 εκατομμυρια

  για την κω?300 εκατομμυρια δωσατε για τα 50 χοτ σποτ!!!! 120.000.000 εκατομυρια!!! τον χρονο!!στοιχιζει η σιτηση των λαθραιων απο το υπουργειο αμυνας.

 7. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

  Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
  μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
  ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

 8. τωρα που θα βγαλουμε τα πετρελεα του αιγαιου θα γινουμε ολοι πλουσιοι
  Θα προσληφθουμε ολοι στο δημοσιο ο ιδιοτικος τομεας ειναι θα ειναι αχρηστος στην χωρα
  Θα καταργηθουν τα καταραμενα μετρητα και θα πληρωνετε ολοι με την χουφτα (παλαμη τσιπαρισμενη)
  1) Ολοι Θα προσληφθουν στην δεη στα δασαρχια και στους δημους με ελευθερο ωραριο
  2) Το κρατος θα παρεχει θα δωρεαν καυσιμα και αυτοκηνιτα στους πολιτες μερτσεντες μπεεμβε αουντι και καγιεν
  3)Στα διοδια θα μοιραζουν δωρεαν πουρα αβανας και χασισι μοιρωδατο μαζι με τζονυ κοκα
  Γυμνοστηθες συντροφισες απο την βενεζουελα
  4)ολοι θα εχετε χαρεμι απο λαθρομεταναστες μεσα σε καθε σπιτι να σας υπειρετουν
  5) ολοι θα εχετε δωρεαν ρευμα νερο τηλεφωνο
  6)θα καταργηθουν γαμοι βαφτισια να μην πληρωνετε ασκοπα χρηματα
  7)δωρεαν υγεια στα καλητερα νοσοκομεια που θα κρατικοποιηθουν
  8) δωρεαν διακοπες σε οποιο νησι θελετε
  Θα ζησετε τον επειγιο παραδεισο του κουμουνισμου στην γη .

 9. Το all inclusive είναι αποδεδειγμένα καταστροφικό . Στην Ελλάδα πρέπει να απαγορευτεί με νόμο του κράτους ή ακόμη καλύτερα να αποτελέσει η απαγόρευσή του ιδιαίτερο άρθρο του Συντάγματος.

 10. ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΑς ΕΚΑΚΑΝΑΝ ΤΗ ….ΚΙΑ ΜΕ ΤΙς ΑΔΕΙΣς ΤΩΝ ALLIN ( ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟς) ΚΑΙ ΣΕΙς ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ!! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΥΤΑ!

 11. Σε καραντίνα 4 χωριά της Βοιωτίας εξαιτίας της εισαγόμενης ελονοσίας

  Σε καραντίνα είναι τέσσερα χωριά του Δήμου Θηβαίων Βοιωτίας και πιο συγκεκριμένα στη δημοτική ενότητα Πλαταιών, μετά από σχετική οδηγία του ΚΕΕΛΠΝΟ, λόγω ενός νέου κρούσματος ελονοσίας που καταγράφηκε στην περιοχή προ δεκαημέρου περίπου.
  Να θυμίσουμε, ότι στην Ελλάδα η νόσος εξαφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960…
  Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 12. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ 3ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

  Ένα κάθαρμα, που είχε καταδικαστεί για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 3χρονου κοριτσιού, εκτελέστηκε δημοσίως στην πρωτεύουσα της Υεμένης, τη Σαναά, ενώπιον μεγάλου πλήθους, πολλοί εκ των οποίων ανήκαν στην οικογένεια του άτυχου παιδιού.Επρόκειτο για τον Μουχάμαντ αλ Μαγκράμπι, ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταδικάστηκε εις θάνατον και μεταφέρθηκε σιδηροδέσμιος στην πλατεία Ταχρίρ της Σανάα.Οι υπεύθυνοι για την απόδοση της δικαιοσύνης τον πέταξαν σε μια κουβέρτα που είχαν τοποθετήσει στο έδαφος κι ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε πέντε φορές με αυτόματο όπλο.Ο Γιάχια αλ Ματάρι, ο πατέρας του κοριτσιού, είπε σε δημοσιογράφους μετά την εκτέλεση ότι ένιωσε σα να είχε ξαναγεννηθεί. «Αυτή είναι η πρώτη ημέρα της ζωής μου» τόνισε. «Τώρα νιώθω καθησυχασμένος».
  Και πώς να μη νιώθει έτσι, αφού αποδόθηκε δικαιοσύνη, με όλη τη σημασία της λέξεως;

 13. ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ… ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ»!

  Ήταν να το φέρουν νωρίτερα, αλλά τα συντρόφια της κυβερνώσας αριστεράς το καθυστέρησαν ελαφρώς, μπας και τσιμπήσουν κάνα ψηφαλάκι οι σύντροφοι Λαφαζανίστας και η αφέντρα Ζωή, με τα σώου στα ειρηνοδικεία – η μέθοδος είναι δοκιμασμένη και επιτυχημένη στην Ισπανία, καθώς κάπως έτσι αναδείχτηκαν οι Podemos, αλλά εδώ δεν πιάνει το κόλπο, γιατί τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ Β΄ στερούνται παντελώς αξιοπιστίας… Έτσι, τροπολογία κατέθεσε στη Βουλή ο σπουδαγμένος στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου υπουργός «Ηριάννας», Κοντονής, για να μας παίρνουν τα σπίτια τα διάφορα κοράκια με το πάτημα ενός κουμπιού. Το όλο σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχει ήδη δοκιμαστεί σε εικονικό περιβάλλον και στόχος αυτών που κάποτε κραύγαζαν υποκριτικά «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» είναι να μπει σε πλήρη λειτουργία από τον προσεχή Σεπτέμβριο, για να γίνει πράξη το κρυφό μαρξιστικό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη»!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.