Γαλάζια Σημαία για 15η συνεχή χρονιά στo Neptune Hotels (φωτό)

0
1789

Γαλάζια Σημαία για 15η συνεχή χρονιά στo Neptune Hotels

Με την Γαλάζια Σημαία, το σύμβολο ποιότητας, ορθής περιβαλλοντικής συνείδησης αλλά και διεθνές πιστοποιητικό για την καθαρότητα κάθε παραλίας, πιστοποιήθηκε για μία ακόμη φορά το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa στην Κω, συμπληρώνοντας 15 χρόνια συνεχούς βράβευσης.

Παράλληλα και καθώς η φετινή χρονιά έχει χαρακτηρισθεί από το Διεθνή Οργανισμό Τουρισμού ως Διεθνές Έτος Αειφόρου Τουρισμού για την Ανάπτυξη, η «Γαλάζια Σημαία» έρχεται να συμπληρώσει την γενική πολιτική περί αειφορίας που εφαρμόζει τα τελευταία πέντε χρόνια το ξενοδοχείο, αποτέλεσμα της οποίας είναι η βράβευση του από τους σημαντικότερους διεθνείς οργανισμούς αειφορίας.

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού του Ιπποκράτη το σαγηνευτικό θέρετρο Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa είναι ένα πολυτελές συγκρότημα, χτισμένο κατά μήκος της παραλίας. Αποτελείται από 569 δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα με υψηλά πρότυπα αισθητικής και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε τέσσερα εστιατόρια, οκτώ bars, τέσσερις εξωτερικές πισίνες, μία θερμαινόμενη εσωτερική και μεγάλη ποικιλία από αθλητικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα επαγγελματικής φροντίδας και απασχόλησης των παιδιών και ένα δημιουργικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου είναι βέβαιο ότι εξασφαλίζουν διασκεδαστικές διακοπές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ