Βίντεο: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε δύο επιβάτες λίγο πριν την απογείωση

0
2640

Στην Ιαπωνία, δύο άντρες συνεπλάκησαν για άγνωστη αιτία και καθυστέρησαν δύο ώρες το δρομολόγιο από Ναρίτα σε Λος Αντζελες

Τι καλύτερο από μία ξεγυρισμένη…  κλωτσοπατινάδα με κάποιον συνεπιβάτη, πριν απογειωθεί το αεροπλάνο; Προφανώς και αυτό δεν βρίσκεται στο μυαλό των φυσιολογικών ανθρώπων, όμως ένας επιβάτης πτήσης της All Nipon Airways φαίνεται πως αυτό σκεφτόταν.

Το αεροπλάνο βρισκόταν στο έδαφος, για να πραγματοποιήσει το ταξίδι από τη Ναρίτα της Ιαπωνίας προς το Λος Άντζελες.

Ένας από τους επιβάτες βγάζει το κινητό του και απαθανατίζει τη στιγμή που δύο άντρες αρχίζουν να εξαπολύουν γροθιές ο ένας στον άλλο για άγνωστη αιτία.

Μετά από αρκετή ώρα, ακούγεται ο εμπλεκόμενος με τη μαύρη μπλούζα, να δείχνει τον άλλο και να λέει «αυτός ο άνδρας είναι τρελός».

Ο… τρελός, μετά από παρέμβαση και μίας αεροσυνοδού απομακρύνεται όμως επιστρέφει μετά από λίγο και ξεκινάει ο δεύτερος γύρος των… συνομιλιών.

Εν τέλει ο άντρας που τραβάει το βίντεο, κλείνει την κάμερα, όπως ανέφερε στο Twitter, πηγαίνει κοντά και βοηθά στην απομάκρυνση του άντρα με το κόκκινο πουκάμισο.

Το αεροπλάνο ξεκίνησε την πτήση του με καθυστέρηση δύο ωρών, ενώ όπως ανέφερε η Japan Today, ο 44χρονος άνδρας με το κόκκινο πουκάμισο συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ