Κορυφαίες διακρίσεις για το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa στην Κω (Pics-Vid)

0
1019

Κορυφαίες διακρίσεις για το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa στην Κω.

Για 14η φορά, το δημοφιλές συγκρότημα Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa έλαβε το διεθνώς αναγνωρισμένου κύρους βραβείο TUI Holly, σύμβολο ποιοτικής διαχείρισης, επιχειρηματικής δημιουργικότητας, καλής ηγεσίας και υψηλών προτύπων ασφαλείας.

Το βραβείο TUI Holly δίνεται στα 100 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της TUI σε όλο τον κόσμο και βασίζεται στη μεγαλύτερη έρευνα πελατών που διενεργείται για την γερμανική τουριστική βιομηχανία.

Πιο αναλυτικά, κατατάχθηκε στην 1η θέση μεταξύ όλων των ελληνικών ξενοδοχείων και στην 17η θέση μεταξύ των 12.000 ξενοδοχείων της TUI σε όλο τον κόσμο.

Η μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, το φιλόξενο και ποιοτικό σέρβις καθώς επίσης η διαρκής προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών, οδήγησε τους πελάτες της TUI να κατατάξουν το Neptune Hotels τόσο υψηλά.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Ζαρίκος, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, όντας εξαιρετικά ικανοποιημένος με αυτή τη θέση δήλωσε: «η σταθερή προσήλωση στην υψηλή ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών, επιβραβεύτηκε για άλλη μία φορά από τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Αυτή τη φορά σε ακόμα υψηλότερη θέση. Γεγονός που μας γεμίζει χαρά και παράλληλα μας δίνει ώθηση για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για κατάκτηση υψηλότερων στόχων».

Εκτός από το TUI Holly 2017, το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa έλαβε επίσης το βραβείο TUI Top Quality 2017 για 4η συνεχή χρονιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ