Παράνομη κρίθηκε η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας Κανονικά οι πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air

0
4573

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Το σύνολο των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου θα πραγματοποιηθεί κανονικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Aegean

Eleftherios-Venizelos

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας. Οι ελεγκτές είχαν εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχοντας στην αυριανή απεργία, ωστόσο μετά από προσφυγή της διοίκησης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στη δικαιοσύνη υπήρξε νεότερη εξέλιξη.

Οι πτήσεις επομένως θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση των AEGEAN και Olympic Air ενημερώνεται «το επιβατικό κοινό ότι σε συνέχεια απόφασης των αρμόδιων αρχών η παροχή υπηρεσιών ελέγχου εναερίου κυκλοφορίας δε θα ανασταλεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, οπότε το σύνολο των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου θα πραγματοποιηθεί κανονικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η AEGEAN και η Olympic Air ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι σε συνέχεια απόφασης των αρμόδιων αρχών η παροχή υπηρεσιών ελέγχου εναερίου κυκλοφορίας δε θα ανασταλεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, οπότε το σύνολο των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες να επισκεφθούν το site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:

Για την AEGEAN:

801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)

Για την Olympic Air:

801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό)

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ