Μεγάλο ξενοδοχειακό deal στην Ρόδο

0
4918

Μεγάλο ξενοδοχειακό deal στην Ρόδο ολοκληρώνεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και είναι θέμα ημερών και η επίσημη ανακοίνωση.

Γνωστός ελληνικός οικογενειακός ξενοδοχειακός όμιλος, με αρκετά και πολύ γνωστά ξενοδοχεία, εξαγοράζει εμβληματικό ξενοδοχείο στα δυτικά του νησιού, το οποίο είχε πουληθεί πριν από λίγα χρόνια από ξενοδοχειακό όμιλο σε αλλοδαπό fund, το οποίο και το μεταβιβάζει, έχοντας κάνει κι άλλες προσπάθειες για την πώλησή του τα τελευταία χρόνια, που δεν ευοδώθηκαν.

Το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της συναλλαγής, πλην όμως υπάρχει αυστηρή ρήτρα εμπιστευτικότητας, την οποία και σέβεται απολύτως γι’ αυτό και δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για τον αγοραστή, όσο και για τον πωλητή.

Το ξενοδοχείο, που μετά την εξαγορά του άλλαξε και όνομα, διαθέτει:

-περισσότερα από 250 δωμάτια,
-περίπου 30 bungalows
-40 σουίτες
-1 προεδρική σουίτα
-4 εστιατόρια και 4 μπαρ
-spa
-χαμάμ, γυμναστήριο, τζακούζι και ιδιωτική παραλία με εξαιρετική διαμόρφωση.

Κάθε δωμάτιο καταλαμβάνει έκταση περίπου 27 τετραγωνικών μέτρων, με μπαλκόνι, και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από ανέσεις, όπως δορυφορική τηλεόραση, πρόσβαση σε Wi-Fi και χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο. Το μπάνιο διαθέτει υψηλής ποιότητας μπουρνούζια και παντόφλες, σεσουάρ και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης.

Τα bungalows βρίσκονται στους πυκνόφυτους και καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου, μερικά μόνο μέτρα από την εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου και είναι ιδανικά για ζευγάρια ή μικρές οικογένειες.

Οι Junior suites του ξενοδοχείου είναι έκτασης 40-43 τετραγωνικών μέτρων, ενώ σουίτες είναι πρόσφατα ανακαινισμένες, με φρέσκο σχεδιασμό και παρέχουν απαράμιλλη γαλήνη και άφθονο προσωπικό χώρο για ποιοτικό  χρόνο. Ένας όροφος με άφθονο χώρο που εκτείνεται σε ένα μεγάλο μπαλκόνι με ονειρική θέα από τη γύρω φύση, προσφέρει το ιδανικό μέρος για γονείς να χαλαρώσουν με ένα ποτήρι κρασί, ενώ τα παιδιά απολαμβάνουν το δικό τους χώρο. Κάθε σουίτα καταλαμβάνει 2 ορόφους με 25 τετραγωνικά μέτρα ο καθένας.

Πηγή money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ