Η Paralos Hospitality αναλαμβάνει το management του Kyma Mare στην Κω το οποίo μετονομάζεται σε Paralos Kyma Dunes

3
16569

Η Paralos Hospitality επεκτείνει δυναμικά το portfolio των ξενοδοχείων της στο χώρο της ελληνικής φιλοξενίας, με την πρόσφατη ένταξη του ξενοδοχείου Kyma Mare στην Κω. Η Paralos αναλαμβάνει τη διαχείριση του, με την άμεση μετονομασία του σε Paralos Kyma Dunes.

Το Paralos Kyma Dunes προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και ποιότητα σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς της Ελληνικής ακτογραμμής. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν:

  • 5* αστέρια
  • Μοναδικής ομορφιάς τοποθεσία μπροστά στην θάλασσα
  • 48 δωμάτια εντός αυτών Junior Suites Sea front Private Pool
  • Νέα κατασκευή με μοντέρνο design διακριτικής πολυτέλειας
  • Ημιδιατροφή με προαιρετικό Αll Inclusive

 

Το Paralos Kyma Dunes βρίσκεται σε μια πανέμορφη ιδιωτική παραλία στο Μαστιχάρι της Κω, προσφέροντας πολυτελή διαμονή, εξατομικευμένες υπηρεσίες, ένα βιώσιμο concept κατασκευής και λειτουργίας και πάνω απ ‘όλα μια υπέροχη τοποθεσία δίπλα σε ένα δάσος κέδρων NATURA που εξαπλώνεται μεταξύ αμμόλοφων.

 

Αυτή η προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό της Paralos Hospitality σηματοδοτεί ένα βήμα προς τη διεύρυνση της παρουσίας της εταιρίας στη φιλοξενία εκτός Κρήτης, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δέσμευσή της για περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές.

 

Η Paralos Hospitality καλωσορίζει με μεγάλη χαρά το Paralos Kyma Dunes Resort στην οικογένεια της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Paralos Kyma Dunes επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Paralos Ηospitality

Γερουλάνου 2

Ηράκλειο, Κρήτης 71409

Τηλέφωνο: 281 302 2230

https://www.paraloshospitality.com

Email: [email protected]

 

 

Σχετικά με την Paralos Hospitality:

Επηρεασμένοι από την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, στην Paralos Hospitality έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη διαχείριση των ξενοδοχειακών μονάδων, προωθώντας τη διάσημη Ελληνική Φιλοξενία.

Έχουμε ξεκάθαρο όραμα. Να ενισχύσουμε σημαντικά την παρουσία των ξενοδοχείων που εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιό μας, στην ανταγωνιστική αγορά του τουρισμού της Ελλάδας.

Εμπνεόμαστε από τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας με μια προσέγγισή που δίνει έμφαση στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, στην αφοσίωση στη βιωσιμότητα και στην παροχή αυθεντικής φιλοξενίας.

Με ολοένα και περισσότερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία να γίνονται συνεχώς μέρος αυτού του ταξιδιού, δημιουργούμε ένα δυναμικό δίκτυο μονάδων. Μένουμε πάντα αφοσιωμένοι στη παροχή σύγχρονων λύσεων διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων, με εξαιρετικά οικονομικά και ποιοτικά αποτελέσματα. Απευθύνουμε μια ανοικτή πρόσκληση σε επιχειρηματίες που θέλουν να δημιουργήσουν στον τουρισμό, να αναδείξουν, να αναπτύξουν και να εδραιώσουν το ξενοδοχείο τους, έχοντας ως κοινό πυλώνα έμπνευσης την ελληνική φιλοξενία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ