Ένας Τζέιμς Μποντ στους Λειψούς, ο Πιρς Μπρόσναν συνεχίζει τις διακοπές στην Ελλάδα

0
6081
Οι Λειψοί ήταν ο επόμενος σταθμός των διακοπών του Πιρς Μπρόσναν στην Ελλάδα – Ο γοητευτικός «Τζέιμς Μποντ» φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του

Ο Πιρς Μπρόσναν βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει τις διακοπές του. Αφού επισκέφθηκε την Καβάλα, τη Μυτιλήνη, την Ίο, και την Πάτμο, ο πέμπτος κατά σειρά ηθοποιός που υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ, ταξίδεψε στους Λειψούς.

Όπως ήταν φυσικό, ο σταρ του Χόλιγουντ μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε στο πανέμορφη νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι κάτοικοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και 70χρονος ηθοποιός το έκανε με χαμόγελο.

«Καλημέρα σε όλους, σήμερα συνάντησα στον δρόμο τον ηθοποιό Πιρς Μπρέντον Μπρόσναν, που έπαιζε τον Τζέιμς Μποντ… Και είπα να βγούμε φωτο μαζί.. Δεν είναι κάθε μέρα που έχουμε διάσημους ηθοποιούς στο νησί μας» έγραψε μία κάτοικος των Λειψών σε ανάρτησή της, μαζί με τη φωτογραφία με τον δημοφιλή ηθοποιό.

Ο Μπρόσναν έχει γίνει ευρέως γνωστός στο ελληνικό κοινό όχι μόνο από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ αλλά και από την πολύ γνωστή ταινία «Mamma Mia» που γυρίστηκε στη Σκιάθο.

brosnan.facebook

Ένας Τζέιμς Μποντ στους Λειψούς, ο Πιρς Μπρόσναν συνεχίζει τις διακοπές στην Ελλάδα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ