SKY express: 50% έκπτωση για ταξίδια παντού, σε όλους* τους προορισμούς του δικτύου της

0
259

SKY express: 50% έκπτωση για ταξίδια παντού, σε όλους* τους προορισμούς του δικτύου της.

 


Η
SKY express, η μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να επωφεληθούν από μία νέα προσφορά και να ταξιδέψουν με έκπτωση 50% προς τους προορισμούς της σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Με την προσφορά αυτή η SKY express δίνει τους επιβάτες της τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα πιο όμορφα μέρη στα ελληνικά νησιά το φθινόπωρο, να ζήσουν την ατμόσφαιρα της Αθήνας τον χειμώνα και να εξερευνήσουν τους πιο ενδιαφέροντες ευρωπαϊκούς προορισμούς.

H προσφορά ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται έως και 15/09/2023 και αφορά στην ταξιδιωτική περίοδο από 01/10/2023 έως 31/03/2024 με την εισαγωγή του κωδικού «Offer».

Όλα τα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας μαζί με τους όρους και τις προϋποθέσεις περιγράφονται αναλυτικά στο https://www.skyexpress.gr/el/news/up-to-50-percent-september-offer

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Σχετικά με τη SKY express

H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία. Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί 15 διεθνείς προορισμούς. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως Air France, KLM, Qatar Airways, easy jet, Delta, Emirates, American Airlines, Air Transat, Condor κ.α.

Τα τελευταία δύο χρόνια προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση 8 καινούργιων AIRBUS A320neo, ενός AIRBUS A320ceo και 6 ATR 72-600, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών. Με την προσθήκη εντός του 2023 δύο AIRBUS A321neo, ο στόλος της SKY express απαριθμεί 23 αεροσκάφη, παραμένοντας ο νεότερος στόλος στην Ελλάδα και επιβεβαιώνει τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να μειώσει τις εκπομπές ρύπων, μεταξύ άλλων και μέσω των καλών πρακτικών που εφαρμόζει ανελλιπώς.

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ