Το Kantouni Beach Boutique Hotel ανεβαίνει στην κορυφή!

0
129

            

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ότι το Kantouni Beach Boutique Hotel, ξενοδοχείο 4 αστέρων δίπλα στην ακρογιαλιά, με πολυτελή δωμάτια και σουίτες στην Κάλυμνο, έχει επιτύχει τον εξαιρετικό μέσο όρο βαθμολογίας 9,9 στα 10 σε κριτικές πελατών στην Booking.com! Tο ξενοδοχείο έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα και εστιατόριο-μπαρ για εξαιρετικά γεύματα και ποτά, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία της Καλύμνου.

 

Πρόκειται για πολύ σπάνια αξιολόγηση στην πλατφόρμα της Booking.com, ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία στον κόσμο. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί, ότι αξιολόγηση και υποβολή κριτικής και βαθμολογίας μπορούν να κάνουν μόνο οι επισκέπτες που έκαναν κράτηση μέσω της πλατφόρμας και έμειναν στο κατάλυμα, καθιστώντας τις κριτικές στην Booking.com από τις πιο αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης για τα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.

 

Το επίτευγμα αυτό είναι το αποτέλεσμα της δέσμευσης του ξενοδοχείου να προσφέρει μοναδική φιλοξενία και εμπειρίες στους επισκέπτες του. Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου ευχαριστούν θερμά τους πελάτες, και δεσμεύονται στη συνέχεια των εξαιρετικών υπηρεσιών στους μελλοντικούς επισκέπτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ