Η φωτογραφία του Γιώργου Παπαποστόλου με την Κέφαλο – εξώφυλλο στο περιοδικό της Fraport

3
10544

Κοσμεί και την αίθουσα Extra Schengen του αεροδρομίου «Ιπποκράτης» Το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας επέλεξε την φωτογραφία του Γιώργου Παπαποστόλου για εξώφυλλο στο περιοδικό της Fraport, παράλληλα έχει τοποθετηθεί και σε μεγάλη αφίσα στην αίθουσα «Ιπποκράτης» και έδωσε διπλή χαρά στον Κώο φωτογράφο και σε όλους μας με την πιο πολύ φωτογραφημένη περιοχή του νησιού μας μετά την καμάρα που βρίσκεται δίπλα στο κάστρο της πόλης.

Πηγή: MAZI στο Κostv

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΡΗΚΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ?
    ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ?
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

  2. Τι γιατι…..
    Μα δε ντρέπονται και οι φωτογράφοι βγαζουν τους δρομους και τους ποδηλατοδρόμους με τις τρύπες φωτογραφίες , τα τοπια ,τα αρχαια μας με τα χόρτα μεχρι πανω τις αυλες με τα γαρύφαλλα και με τους καδους διπλα γεματους σκουπιδια σπασμενους ελεεινους ……..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ