Σχολιάζει ο Μ. Χατζημιχαήλ: Κρήτη-Όχι στην πρόταση των ξενοδόχων για δίωρη απασχόληση πέραν του 8ώρου

3
5059

Πέρα από το ρεπορτάζ στο κανάλι ΚΡΗΤΗ Tv σχετικά με το «όχι στην πρόταση των ξενοδόχων για δίωρη απασχόληση πέρα του 8ωρο» ρωτήσαμε τον Αντιπρόεδρο των ξενοδόχων Κω Μηνά Χατζημιχαήλ αν κάτι το ίδιο συμβαίνει και στα Δωδεκάνησα και μάλιστα στο νησί μας » Το 90% τον ξενοδοχοϋπαλλήλων το θέλει αυτό …λίγο πολύ όλοι κάθονται λίγο παραπάνω» και πρόσθεσε ότι «οι Σύλλογοι αντιδρούν ενώ από την άλλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι το θέλουν να προσφέρουν η να δουλέψουνε λίγο παραπάνω άλλα νόμιμα και όχι μαύρα»

Πηγή: MAZI στο Κostv

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άκουσα από επίσιμα χείλη του ΠΟΞ και ΞΕΕ για την επαχόληση των μεταναστών, ακούστε τον λόγο, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και κάλυψη του κενού στην εύρεση εργαζομένων στον Τουρισμό. Πέρσι το ζήσαμε με τους Τσιγγάνους και μετανάστες. Ζητούν 80.000 χιλιάδες λένε!!! Με τι προσόντα βρε αθεόφοβοι? Ή γιατί βολεύει οικονομικά, έτσι? Και τα δικά μου χρόνια είχαμε αλλοδαπούς εποχιακούς, Πολωνούς και Ρουμάνους. Σχεδόν όλοι ήταν από ΣΤΕ και με δύο γλώσσες.

  2. Κύριε Νικηταρά Σε λίγο θα πει ότι οι ξενοδοχουπάλληλοι θέλουν να δουλεύουν τζάμπα τις Κυριακές αλλά δεν τους αφήνει ο σύλλογος. Εκτός και εάν συμφωνείτε και εσείς μαζί του. Να μας το πείτε για να ξέρουμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.