Σαρώνει σε προκρατήσεις η Κως: Το ελληνικό νησί με τα all inclusive πακέτα που γίνεται το best seller του καλοκαιριού του 2023

0
1497

Μπορεί να πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, όμως οι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί οργανισμοί στην Ευρώπη, αποκαλύπτουν ήδη τις τάσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2023. Μέσα στο Top5, για όσους ψάχνουν διαμονή σε all-inclusive ξενοδοχεία, φιγουράρει για το επόμενο καλοκαίρι και η Κως!

Οπως αναφέρει ο γερμανικός κολοσσός TUI, δέχεται από τώρα κρατήσεις για τον Μάιο και τον Ιούνιο, όμως η μεγάλη αύξηση παρατηρείται κυρίως για το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος. Η ζήτηση αφορά κυρίως προσφορές για πακέτα all-inclusive.

Σημειώνεται πως η TUI προσθέτει σταθερά στο δυναμικό της νέα οικονομικά ξενοδοχεία και θα ενισχυθεί με ακόμη επτά μονάδες σε Κρήτη, Κω, Τυνησία, Ιταλία, Αυστρία και παράλια της Τουρκίας. Ενθαρρύνει έτσι, όσους το επιθυμούν να κάνουν προκράτηση από τον χειμώνα για να εξασφαλίσουν σημαντικές εκπτώσεις.

Είναι φανερό, πως οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί tour operator ποντάρουν στην ανοδική δυναμική που καταγράφει ο τουρισμός στα ελληνικά νησιά και προωθούν οικονομικά πακέτα σε προορισμούς όπως η Κως. Το νησί του Ιπποκράτη, το τρίτο μεγαλύτερο σε μέγεθος των Δωδεκανήσων, μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα και να προσελκύσει τόσο οικογένειες, όσο παρέες και ζευγάρια.

Η TUI διαβλέπει ότι η Κως έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί στη Μαγιόρκα της Ελλάδας και να αποτελέσει έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Γερμανούς ταξιδιώτες το 2023.

Μην ξεχνάμε ότι η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι οι δύο μεγαλύτερες δεξαμενές επισκεπτών και εσόδων για τη χώρα μας κατά την τουριστική περίοδο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022 οι αφίξεις από τη Γερμανία ξεπέρασαν τα 3,5 εκατομμύρια και τα έσοδα άγγιξα τα 2,74 δισεκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Πηγή: https://menshouse.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ