Ο Νίκος Πουλιού «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την Άντζελα Γκερέκου (ΒΙΝΤΕΟ)

0
8229

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Κώους που παρακολουθούσαν την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου αφού καλεσμένος ήταν ο αγαπητός ξενοδόχος και μέλος του ΔΣ του ΕΟΤ κ. Νίκος Πουλιού.

Η κα. Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος του ΕΟΤ ήταν η πρώτη καλεσμένη για την φετινή τηλεοπτική χρονιά του Νίκου Χατζηνικολάου. Έτσι ζητήθηκε από τον κ. Πουλιού που έχει μία άριστη συνεργασία με την πρόεδρο, να παρέμβει και να μιλήσει για τον ΕΟΤ και την τουριστική προβολή της χώρας μας.

Ο αγαπητός και έμπειρος ξενοδόχος αναφέρθηκε στις απίστευτες προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει η κυρία Γκερέκου στον τουρισμό λόγω της πανδημίας. Εξήρε την προσήλωσή της στην δουλειά, στο πως κατάφερε να δημιουργήσει παράθυρα ευκαιριών μέσα στην κρίση για να προβληθεί η Ελλάδα τουριστικά και στάθηκε στον χαρακτήρα της και την αξιοπρέπεια που την διέπει σε κάθε πτυχή της προσωπικότητάς της, αλλά και για την κόρη της Μαρία.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκπομπή είχε πάρα πολλούς καλεσμένους όπως τραγουδιστές, ηθοποιούς, πολιτικούς και άλλους και ήταν ένα αφιέρωμα ουσιαστικά τόσο στην ίδια την Άντζελα Γκερέκου, αλλά και στον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επιλέχτηκε από το ΔΣ του ΕΟΤ να μιλήσει στην εκπομπή ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας Νίκος Πουλιού, αφού ως γνωστόν ξεχωρίζει πανελλαδικά στον ξενοδοχειακό κλάδο για την ευγένειά του, την πρωτοπορία του και την αγάπη προς τους φιλοξενούμενους και προσωπικό, που ουσιαστικά αποτελεί στάση ζωής του ίδιου και της συζύγου του κα. Τζουλιέτα Βασιλείου Πουλιού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τόσο το Κως Ακτίς , όσο και το διαχρονικό KosHotel, είναι πρώτο στις προτιμήσεις και στις διακρίσεις.

Σάντυ Λαδικού

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο 18.57 την συνέντευξη του κ. Πουλιού στον Νίκο Χατζηνικολάου:

 

Πηγή : radioproto.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ