Το 2022 θα μπορούσε να αναδειχθεί σε έτος – ορόσημο για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες

0
48

Το 2022 θα μπορούσε να είναι η πιο πολυάσχολη και κερδοφόρα χρονιά για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, όπως διαπίστωσε νέα μελέτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου Travel Experts.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της μελέτης, η Ευρώπη είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός και οι ταξιδιώτες βασίζονται περισσότερο από ποτέ στους ταξιδιωτικούς πράκτορες, προκειμένου να καταφέρουν να ανταποκριθούν στα συνεχώς μεταβαλλόμενα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό.

Επιπλέον, τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν φανέρωσαν τεράστια αύξηση στα ταξίδια πολλών γενεών, γεγονός που υποδηλώνει αυξημένο ενδιαφέρον για οικογενειακές διακοπές μετά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τα lockdown που επιβλήθηκαν εξαιτίας του Covid-19.

“Οι επιχειρήσεις είναι η απόλυτη τρέλα”, δήλωσε ο Rob DelliBovi της RDB Hospitality στο Travel Experts. “Έχω ακούσει προβλέψεις ότι αυτή θα είναι η πιο πολυσύχναστη ταξιδιωτική περίοδος στην παγκόσμια ιστορία, τις οποίες θεωρούσα λίγο υπερβολικές, αλλά τώρα πιστεύω ότι μπορεί να είναι ακριβείς”.

“Η Ευρώπη επιστρέφει. Είδαμε μια μεγάλη στροφή από την αποφυγή της Ευρώπης με κάθε κόστος σε πλήρη ταξιδιωτική ‘σάρωση’ της ηπείρου””, συνέχισε ο DelliBovi.

Η παρουσία της τεχνολογίας παντού σε συνδυασμό με τις μόνιμες επιδράσεις της πανδημίας έχει δημιουργήσει μια τέλεια “καταιγίδα σύγχυσης” για τους καταναλωτές, γι’ αυτό και είναι απολύτως σημαντικό να κλείνουν τα ταξίδια τους με ταξιδιωτικούς συμβούλους.

“Νομίζω ότι περισσότεροι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν τώρα ταξιδιωτικούς συμβούλους από ποτέ άλλοτε, επειδή χρειάζονται την εμπειρία ενός επαγγελματία και βλέπω ότι οι πελάτες ξοδεύουν περισσότερα για τα ταξίδια τους”, δήλωσε η πράκτορας Peggy Purtell στο Travel Experts.

“Αυτοί οι νέοι πελάτες πάντα έκλειναν μόνοι τους τα ταξίδια τους και τώρα θέλουν έναν επαγγελματία που μπορεί να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν την πολυπλοκότητα της υλικοτεχνικής υποδομής, της σπάνιας διαθεσιμότητας και των περιορισμών του Covid”, συνέχισε η κα. Purtell.

Ο Μάιος είναι ο Μήνας Εκτίμησης του Ταξιδιωτικού Συμβούλου, ο οποίος θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως χρόνος για να αναλογιστούμε την πληθώρα των μεθόδων με τους οποίους αυτοί οι άνθρωποι μας καθοδηγούν σε μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής μας, τις διακοπές.

Οι ταξιδιώτες αποταμιεύουν τα χρήματά τους και τις ημέρες διακοπών τους για αυτά τα πολυπόθητα ταξίδια, και η χρήση ενός συμβούλου για να προσφέρει τη βοήθειά του στον προγραμματισμό αυτών των πολύτιμων στιγμών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκομίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τον χρόνο των διακοπών τους, αλλά και για τα χρήματα που διαθέτουν.

“Ως επί το πλείστον, οι πελάτες μου είναι παθιασμένοι με τα ταξίδια όπως είμαι κι εγώ”, δήλωσε η Claire Saunders του Where Next Adventures. Και πρόσθεσε: “Δεν πρόκειται να σταματήσουν να ταξιδεύουν εξαιτίας των απογοητεύσεων και του χάους. Το ξεπερνάμε μαζί”.

πηγή: https://money-tourism.gr/to-2022-tha-mporoyse-na-anadeichthei-se-etos-orosimo-toys-taxidiotikoys-praktores/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ