Ελληνικό το καλύτερο ξενοδοχείο παγκοσμίως | Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές των TUI Global Hotel Awards 2022 | ΤΕΛΕΤΗ | VIDEO

2
6893

Ελληνικό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο, σύμφωνα με τα διάσημα και πολύ σημαντικά βραβεία TUI Global Hotel Awards, που απονέμει κάθε χρόνο ο ταξιδιωτικός κολοσσός!

lindos
Lindos Blu Luxury Hotel & Suites

Με τα βραβεία TUI Global Hotel Awards ο τουριστικός όμιλος TUI αναγνωρίζει τις εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πελατών αναφορικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα 16 παγκόσμια βραβεία TUI Global Hotel Awards αποτελούν σπουδαία διάκριση και ενισχύουν τη διεθνή προβολή των ξενοδοχείων.

Πιο αναλυτικά, ο Όμιλος TUI ανακοίνωσε τους νικητές των TUI Global Hotel Awards 2022, αναγνωρίζοντας ξενοδοχεία που έχουν λάβει εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης από τους πελάτες του και έχουν επιδείξει τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα.

Τα βραβεία κύρους της TUI βασίζονται στα σχόλια των πελατών και οι υποψήφιοι και οι προσκεκλημένοι, παρακολούθησαν μια εικονική τελετή που μεταδόθηκε σήμερα το απόγευμα. Τοπικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού για να παρουσιάσουν οι ξενοδόχοι, τα βραβεία τους στο κοινό.

Η Ελλάδα την μερίδα του λέοντος

Την μερίδα του λέοντος συγκέντρωσε στα βραβεία η Ελλάδα, καθώς πρώτο των πρώτων αναδείχθηκε το πολυβραβευμένο Lindos Blu Luxury Hotel & Suites στην Ρόδο των οικογενειών Καλιουδάκη και Ροδίτης. Νικητές επίσης στις επιμέρους κατηγορίες ήταν και τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort του METAXA HOSPITALLITY GROUP, το TIME TO SMILE MERAKI στην Λέσβο, το Marmara Zorbas Beach στην Κω, το Casa Blu στην Κρήτη και το Atlantica Imperial Resort στην Ρόδο.

Οι νικητές

Οι μεγάλοι νικητές, είναι οι εξής:

  • Best Hotel Globally – Lindos Blu Luxury Hotel & Suites in Rhodes
  • Sustainability – Winners: Hotel Riu Festival in Mallorca and Hotel Riu San Francisco in Mallorca. Special commendation: Creta Maris Beach Resort in Crete
  • TUI Care Foundation – Blue Diamond Resort, Punta Cana Hotel Group in the Dominican Republic
  • Best Hotel Long Haul – ROBINSON NOONU in the Maldives
  • Best Hotel Eastern Mediterranean – Lindos Blu Luxury Hotel & Suites in Rhodes
  • Best Hotel Western Mediterranean – Seaside Grand Hotel Residencia in Gran Canaria
  • Best Hotel Overland – ROBINSON AMADÉ in Austria
  • Best Hotel TUI Belgium – Hotel Riu Palace Meloneras in Gran Canaria
  • Best Hotel TUI Netherlands – TIME TO SMILE MERAKI in Lesbos
  • Best Club TUI France – Marmara Zorbas Beach in Kos
  • Best Hotel TUI Germany, Austria, Switzerland and Poland – TUI BLUE Palm Garden in Turkey
  • Best Hotel TUI UK&I – Casa Blu in Crete
  • Best Hotel TUI Nordics – Atlantica Imperial Resort in Rhodes
metaxa
To Creta Maris του Metaxa Hospitality Group

«Όταν μειώθηκαν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, ήταν οι ισχυρές, μακροπρόθεσμες συνεργασίες μας και το κάθετα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που μας επέτρεψαν να είμαστε ο πρώτος φορέας που θα ταξιδέψει ξανά τους τουρίστες σε πολλούς προορισμούς», δήλωσε ο David Burling, CEO Markets & Airlines TUI Group. Κα συνέχισε: «Χρόνο με το χρόνο, οι συνεργάτες μας ξενοδόχοι, μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε αξέχαστες διακοπές για τους πελάτες μας. Παρά τις προκλήσεις των περιορισμών και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ταξιδιωτικές συμβουλές, οι συνεργάτες μας στα ξενοδοχεία, έχουν εργαστεί σκληρότερα από ποτέ για να προσφέρουν εξαιρετικά υψηλή ικανοποίηση στους πελάτες μας και είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αναγνωρίσουμε τα απίστευτα επιτεύγματά τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές ξενοδόχους”.

Κάθε φορά που ένας πελάτης ταξιδεύει με την TUI, μπορεί να δώσει σχόλια και να βαθμολογήσει τις διακοπές του, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής του στο ξενοδοχείο. Αυτά τα Ερωτηματολόγια Ικανοποίησης Πελατών (CSQ) αποτελούν τη βάση για την επιλογή των νικητών των TUI Global Hotel Award.

Η φετινή τελετή απονομής επρόκειτο να φιλοξενηθεί ζωντανά κατά τη διάρκεια της ITB Berlin. Όταν ανακοινώθηκε ότι η εμπορική έκθεση τουρισμού του 2022 θα ήταν εικονική, η TUI δημιούργησε μια εικονική τελετή για να τιμήσει τους συνεργάτες της. Το σχέδιο είναι να ανακοινωθούν ζωντανά τα TUI Global Hotel Awards 2023.

Το TUI Group

Η TUI Group είναι ο κορυφαίος, παγκόσμιος τουριστικός όμιλος. Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται στη Γερμανία. Οι μετοχές της TUI είναι εισηγμένες στον FTSE 250, δείκτη του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου του Ανόβερου και στο τμήμα Ανοιχτής Αγοράς του Χρηματιστηρίου της Φρανκφούρτης. Ο Όμιλος TUI προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τους 28 εκατομμύρια πελάτες του, 21 εκατομμύρια εκ των οποίων στις ευρωπαϊκές εθνικές εταιρείες.

Atlantica Imperial Resort | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι υπηρεσίες του ομίλου καλύπτουν ολόκληρη την αξιακή αλυσίδα του τουρισμού. Περιλαμβάνει περισσότερα από 400 ξενοδοχεία και θέρετρα με κορυφαίες επωνυμίες όπως RIU, TUI Blue και Robinson και 16 κρουαζιερόπλοια, από το MS Europa και το MS Europa 2 στην κατηγορία πολυτελείας και τα πλοία αποστολής μέχρι τον στόλο Mein Schiff της TUI Cruises και τα κρουαζιερόπλοια της Marella Cruises στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Όμιλος περιλαμβάνει επίσης κορυφαίους tour operators και διαδικτυακών πλατφόρμων σε όλη την Ευρώπη, πέντε αεροπορικές εταιρείες με περισσότερα από 100 σύγχρονα αεροσκάφη και πάνω από 1.000 ταξιδιωτικά γραφεία. Εκτός από την επέκταση των βασικών δραστηριοτήτων της με ξενοδοχεία, κρουαζιέρες μέσω επιτυχημένων κοινοπραξιών και υπηρεσίες υποδοχής πελατών στους τουριστικούς προορισμούς, η TUI εστιάζει όλο και περισσότερο στην επέκταση των ψηφιακών πλατφορμών. Ο Όμιλος μεταμορφώνεται σε ψηφιακή εταιρεία.

Η παγκόσμια ευθύνη για βιώσιμη οικονομική, οικολογική και κοινωνική δράση βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής μας κουλτούρας. Το ίδρυμα TUI Care Foundation εστιάζει στις θετικές επιπτώσεις του τουρισμού, στην εκπαίδευση και την κατάρτιση και στην ενίσχυση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών προτύπων με έργα σε 25 χώρες. Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζει τους τουριστικούς προορισμούς στην προσπάθεια ανάπτυξής τους.

πηγή: https://money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ