«Βόμβα» της Κομισιόν: Ταξίδια στην Ευρώπη μόνο με τρίτη δόση; (vid)

5
107

Απαραίτητη η τρίτη δόση εμβολίου για ταξίδια εντός ΕΕ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η Κομισιόν έχει στα σκαριά πρόταση που μπορεί να φέρει ακόμη και αυτή την εβδομάδα, για εισαγωγή της τρίτης δόσης στο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να ταξιδέψει κάποιος στην Ευρώπη για να θεωρείται πλήρως εμβολιασμένος θα πρέπει να έχει και τις τρεις δόσεις. Ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη τωρινή νομοθεσία, το πιστοποιητικό COVID-19 έχει διάρκεια για ένα χρόνο και μετά τελειώνει. Με τη νέα πρόταση της Κομισιόν η χρήση του πιστοποιητικού θα επεκταθεί πέραν του καλοκαιριού του 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου, αναμένεται να συζητηθούν στο Ευρωκοινοβούλιο οι αλλαγές που θα γίνουν όσο αφορά το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19. Υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός της ΕΕ για το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID τέθηκε σε εφαρμογή την 1η Ιουλίου 2021. Οι πολίτες και οι κάτοικοι της ΕΕ μπορούν να παραλαμβάνουν και να επαληθεύουν τα ψηφιακά τους πιστοποιητικά COVID σε ολόκληρη την ΕΕ μέσω της ειδικής πλατφόρμας σε κάθε κράτος.


Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είπε ψέματα ότι με τις δύο δόσεις παίρνουμε τις ζωές μας πίσω. Πρόγραμμα ελευθερίας το βάφτισε.

  2. πάμε για τέταρτη, μετά θα εμφανιστεί η απρόβλεπτη μετάλλαξη πάμε για πέμπτη και γενικώς….την κάνουμε ένας ένας σιγά σιγά… είτε από τον ιό είτε από τα εμβόλια….! Yeah!!!

  3. «Απορία » αυτό ακριβώς έτσι τους κοροϊδεύει μέχρι να φτάσουν στις 7. Μερικοί αναγκάστηκαν να το κάνουν αλλά έχει μερικούς που λα;τηρούν το Μπόλι λες και είναι……. εκτός αυτού δεν μπορείς να αναπτύξεις έναν πολιτισμένο διάλογο. Σα να έχουν τρελαθεί ρε παιδί μου……το Μπόλι τελικά πιάνει καλά….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.