Στην Κω 4 σημαντικά βραβεία των Greek Hospitality Awards 2021 από τον όμιλο Cleopatra Collection

0
5783

Στην Κω 4 σημαντικά βραβεία των Greek Hospitality Awards 2021

από τον όμιλο Cleopatra Collection

 

 

Σημαντική διάκριση  για τον τουρισμό της Κω έλαβε ο όμιλος Cleopatra Collection στην Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2021 που διεξήχθη την Παρασκευή 15/10/2021, ως LiveOn Hybrid Event στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα.

Τα Greek Hospitality Awards είναι ένας  καθιερωμένος πλέον θεσμός που επιβραβεύει τις κορυφαίες ελληνικές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας μας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο όμιλος Cleopatra Collection, έχοντας μπει σε τροχιά έντονης ανάπτυξης τα 4 τελευταία χρονιά, απέσπασε συνολικά 4 σημαντικά βραβεία , 3 εκ των  οποίων απονέμονται για πρώτη φορά σε μονάδα φιλοξενίας που δραστηριοποιείται στην Κω.  Βραβεύτηκε ως το πιο Καινοτόμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα, τίτλος που για πρώτη φορά έρχεται στην Κω . Επιπλέον για πρώτη φορά απονέμονται σε επιχείρηση της Κω διακρίσεις για τις μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του εστιατορίου του ομίλου “Alma”, καθώς και στην κατηγορία Καλύτερο “Brand”  ελληνικού ξενοδοχείου. Τέλος, απέσπασε βραβείο και για τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες του.

Πιο συγκεκριμένα ο όμιλος απέσπασε τα παρακάτω βραβεία:

  • Χρυσό στην κατηγορία «Best Greek Innovation Hotel».
  • Αργυρό στην κατηγορία «Best Greek Hotel Dining Experience», για το εστιατόριο “Alma”.
  • Αργυρό στην κατηγορία «Best Greek Excellence in Service Hotel» .
  • Χάλκινο στην κατηγορία «Best Greek Hotel Brand»

Η φετινή βράβευση αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών που έχει καταβάλει o όμιλος Cleopatra Collection προσφέροντας ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες  υψηλών προδιαγραφών, έχοντας ως κύριο γνώμονα την ανάδειξη της Ελληνικής φιλοξενίας στο νησί του Ιπποκράτη.

Ο όμιλος Cleopatra Collection κλείνει φέτος 33 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και είναι ένας εκ των μεγαλύτερων και παλαιότερων στην Καρδάμαινα, με πάνω από 4,000 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες ετησίως. Με 3 ξενοδοχειακές μονάδες αλλά  και  εστιατόρια και bars σε στρατηγικά σημεία της περιοχής, συντελεί τα μέγιστα στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ